Hocam ben size ilk şunu söyleyeyim size sürekli yazabileceğim bir yer var mı çünkü buradan yazmak biraz zor geliyor ve geleyim konuma hocam ben şu anki çalıştığım mağazamdan müdürümden memnunum fakat müdür yardımcısı yani Master'den memnun değilim ve onunla 1 ayımı geçirmek bile istemiyorum kasa sayımını yanlış yaptığını düşünüyorum ilk önce bunu söyleyeyim sürekli unutkan biri bana 250 açığın var dedi para bozdurma yapmasak 250 açığı işleyecek yani sence müdürüme direk söylesem ben mağaza değişikli istiyorum aslında evime yakın 3 mağaza var biri de şu an çalıştığım yer ve sipariş hazırlama falan da var ayın 15-20sine doğru müdürüme söylemeyi düşünüyorum oda bölge sorumlusuna iletir zaten bölge sorumlum iyi insan genç biri zaten çalışanlar ona benzetiyor bölge sorumlum ile görüşsem evime yakın o 2 mağazadan birine verebilirler mi?
Gerçekten de bu mağazada çalışmak istemiyorum 5 gün o müdür yardımcısı beni illalah etti yani o derece müdürümden tebrik alıyorum bu kızdan azar yiyorum Allah'tan dün müdürüm zaten buna bayağı kızdı o daha adaptasyon sorunu yaşıyor başka firmadan geliyor ona asla kızmam dedi benim için dedi.
Gerçekten fikrini söylersen sevinirim usta.