Şok Markette iş deneyimim

Hocam iyi günler pazartesi günü sayım var bizde bende bugün çıkışı alıyorum açık çıkarsa benim de ödeme zorunluluğum var mi?

Hocam şubat'ın 5'inde maaşını alacağın için sayımda senden almazlar. Sonuçta orayla ilişiğin kesilmiş. Ama eğer kasa açığın varsa ufak bir kesinti yaparlar onun haricinde sayımdaki açık seni etkilemez.

Hocam şubat'ın 5'inde maaşını alacağın için sayımda senden almazlar. Sonuçta orayla ilişiğin kesilmiş. Ama eğer kasa açığın varsa ufak bir kesinti yaparlar onun haricinde sayımdaki açık seni etkilemez.
müdür ben cıkmadan son günümde sigara açığı var mı bakmaya calıstı ama bakamadı gün sonu alamadığı için ondan sey yaptım hani benden kesinti olur mu veya benden bişi isterler mi?

O tür durumlarda personelden kesinti olmaz. Müdür ve yardımcısı etkilenir.
işte abi bana sey dedi 2 ay burda calıstın dedi işte ben cıkısımı carsamba aldım pazartesi sayım var simdi benim iş yeri ile ilişim kesilmiş e devlette cıkısım dahi gözüküyor fakat ben cıkıyorum diye son günümde sigara sayımı yapacaktı bunu yapmaya hakkı var mı sayımdan sonra beni arayıp para istemeye hakkı var mı ?

işte abi bana sey dedi 2 ay burda calıstın dedi işte ben cıkısımı carsamba aldım pazartesi sayım var simdi benim iş yeri ile ilişim kesilmiş e devlette cıkısım dahi gözüküyor fakat ben cıkıyorum diye son günümde sigara sayımı yapacaktı bunu yapmaya hakkı var mı sayımdan sonra beni arayıp para istemeye hakkı var mı ?
eğer isterlerse vermicem hani davalık vb bisi yoksa engel atcam hepsine var mı hakları reis

Technopat Haberler

Geri
Yukarı