he anladım ama bu sektorde asla calısılmaz hocam iyi yapmıssınAnkara turgut özal.
Bana da bs yazdırmıştı ama ne yazdığımı hatırlamıyorum bizim master'a yazdırmıştım.
he anladım ama bu sektorde asla calısılmaz hocam iyi yapmıssınAnkara turgut özal.
Bana da bs yazdırmıştı ama ne yazdığımı hatırlamıyorum bizim master'a yazdırmıştım.
ideal ama şoka asla girmeÜniversite okuyan biri için bu saatler ideal mi sizce?
Migrosla kıyaslarsak peki hangisi iyi? Mesele mobbing falansa önemli değil.ideal ama şoka asla girme
Migros'la kıyaslarsak peki hangisi iyi?
Hocam iyi günler pazartesi günü sayım var bizde bende bugün çıkışı alıyorum açık çıkarsa benimde ödeme zorunluluğum var miAnkara turgut özal.
Hocam iyi günler pazartesi günü sayım var bizde bende bugün çıkışı alıyorum açık çıkarsa benim de ödeme zorunluluğum var mi?
müdür ben cıkmadan son günümde sigara açığı var mı bakmaya calıstı ama bakamadı gün sonu alamadığı için ondan sey yaptım hani benden kesinti olur mu veya benden bişi isterler mi?Hocam şubat'ın 5'inde maaşını alacağın için sayımda senden almazlar. Sonuçta orayla ilişiğin kesilmiş. Ama eğer kasa açığın varsa ufak bir kesinti yaparlar onun haricinde sayımdaki açık seni etkilemez.
Müdür ben cıkmadan son günümde sigara açığı var mı bakmaya calıstı ama bakamadı gün sonu alamadığı için ondan şey yaptım hani benden kesinti olur mu veya benden bir şey isterler mi?
işte abi bana sey dedi 2 ay burda calıstın dedi işte ben cıkısımı carsamba aldım pazartesi sayım var simdi benim iş yeri ile ilişim kesilmiş e devlette cıkısım dahi gözüküyor fakat ben cıkıyorum diye son günümde sigara sayımı yapacaktı bunu yapmaya hakkı var mı sayımdan sonra beni arayıp para istemeye hakkı var mı ?O tür durumlarda personelden kesinti olmaz. Müdür ve yardımcısı etkilenir.
eğer isterlerse vermicem hani davalık vb bisi yoksa engel atcam hepsine var mı hakları reisişte abi bana sey dedi 2 ay burda calıstın dedi işte ben cıkısımı carsamba aldım pazartesi sayım var simdi benim iş yeri ile ilişim kesilmiş e devlette cıkısım dahi gözüküyor fakat ben cıkıyorum diye son günümde sigara sayımı yapacaktı bunu yapmaya hakkı var mı sayımdan sonra beni arayıp para istemeye hakkı var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.