Şok net deneyimi

70'e çöp.

1654284506422.png

Bu paket çok daha iyi, en azından daha hızlı ve "ŞokNET" gibi bir ISS hiç güven vermiyor.
Kendim Comnet ISS kullanıyorum, öneririm. Geçmenizi tavsiye ediyorum.

70'e çöp.

Eki Görüntüle 1408333
Bu paket çok daha iyi, en azından daha hızlı ve "ŞokNET" gibi bir ISS hiç güven vermiyor.
Zam gelicek mi ?

70'e çöp.

Eki Görüntüle 1408333
Arkadaşın belki altyapısı yoktur. Bu fiyata daha iyisi zor bulunur.

70'e çöp.

Eki Görüntüle 1408333
Aşağ yukarı hep iş TT'ye döndüğü için pek bir önemi yok.
Katılıyorum.

70'e çöp.

Eki Görüntüle 1408333
Bu paket çok daha iyi, en azından daha hızlı ve "şoknet" gibi bir ISS hiç güven vermiyor.

Bu firmadan haberim yoktu aceleye geldi gerçekten güzelmiş ama tahütsüz olduğu için her an zam gelebilir.

Altyapım 72 Mbps'ye kadar destekliyor.

Bu firmadan haberim yoktu aceleye geldi gerçekten güzelmiş ama tahütsüz olduğu için her an zam gelebilir.

Hocam öyle sürekli zam gelmiyor. Telekom zam koyarsa bunlarda koyuyor. Kafaya takacak bir durum değil yani. Şu an herkes zam yaptı. Comnet de zam yapacak sonra Telekom'un zammına kadar zam gelmez diye tahmin ediyorum.
Güncelleme: Şoknet'te taahhütsüz müş hocam :)

Hocam öyle sürekli zam gelmiyor. Telekom zam koyarsa bunlarda koyuyor. Kafaya takacak bir durum değil yani. Şu an herkes zam yaptı.comnet de zam yapacak sonra Telekom'un zammına kadar zam gelmez diye tahmin ediyorum.
Güncelleme: Şoknet'te taahhütsüz müş hocam :)

Evet şok net de taahhütsüz aceleye geldiği için aldık 16 Mbps hızı da bir şekilde stabil az kayipla almanın yolunu buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı