Şok Steam cüzdan kodu

Berkay Keleş

Hectopat
Merhabalar. Süpermarketler aracılığı ile kendime 100TL değerinde Steam cüzdan kodu alacağım. Yakınımda süpermarket olarak sadece A101 ve şok var sitelerinde satış yaptıklarına dair yazı göremedim acaba satış yapıyorlar mı yapıyorlarsa fiyatlandırmada ek para koyuyolar mı söyleyebilirseniz sevinirim.

A101 değil de şok satıyordu galiba emin değilim ama Riot point satıldığını görmüştüm ben belki de Steam kodu da satılıyordu belki. Ek fiyatlandırma da yapıyor mu bilmiyorum maalesef.

Merhabalar. Süpermarketler aracılığı ile kendime 100TL değerinde Steam cüzdan kodu alacağım. Yakınımda süpermarket olarak sadece A101 ve şok var sitelerinde satış yaptıklarına dair yazı göremedim acaba satış yapıyorlar mı yapıyorlarsa fiyatlandırmada ek para koyuyolar mı söyleyebilirseniz sevinirim.

Satış yaparlar mı bilemem fakat yapıyorlarsa 100 TL satarlar. Üzerine bir vergi veya kar konulmadığı için alındığı fiyattan satılır.

Forumda bir arkadaş 1den fazla kod aldığını ve bazılarının önceden kullanılmış olduğunu belirtti. Doğruysa umarım başınıza gelmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı