Şok'a gelecek Rampage Gaming ürünler

Klavyesini bir önceki sefer geldiğinde almıştım. Beklentiyle almadım sadece gece oyun oynarken ışık olsun ve shift tuşu önceki klavyeme göre uzun olduğu için aldım. Sıkıntısız çalışıyor 4 ay kadar olduğunu tahmin ediyorum. Tuşlarda şuan için basmamazlık bir bozukluk yok yalnız bazen çok kullandığım ctrl ve shift tuşu sertleşmiş gibi hissediyorum. Uzun ömürlü olur mu onu zaman göstericek. Ama genel olarak memnunum.

Kulaklığını arkadaşım almıştım 'telefona' takıpta ses kalitesi inceledim ama malesef beğenmedim. Arkadaşım evde bilgisayarda kullandı oda beğenmediğini söylemişti.

"Gaming Masa".
Abarttılar sanki biraz? Hayatımda gördüğüm en boş şey. Normal masadan hiçbir farkı yok ama muadillerinden çok çok daha pahalı.
Hocam öyle demeyin ama baksanıza tam bir geyming masası. Kırmızı siyah renkli birde ayaklığında Rampage yazıyor. Daha ne olsun.

Marketler ROG ile, Corsair ile, SteelSeries ile, AOC ile, Eksa ile, Mpow ile, MSI ile anlaşsın.
Anlaşılsa bile ucuz satmadıkları sürece Türkiye'de pek fazla insan alamaz.

Yani diğerleri gibi ucuz ve kalitesiz ürünler insanların bütçesine uyduğu için tercih ediliyor. Kim istemez Logitech, MSI, Corsair gibi markaları kullanmak. Ama pek mümkün olmayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı