Sokak hayvanlarını besleyen kadın mı yoksa site yöneticisi mi haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Site içerisinde hayvanlardan korkan ya da alerjisi olanlar olabilir. Site içerisine sokak hayvanlarının girmesi güvenlik ya da kapıcılara da ekstra yük oluşturabilir. Ancak havanın soğuk olduğu ya da hayvanlar için uygunsuz koşullar olduğu zaman alınabilir sonuçta yaratık değiliz.
Site açık site, kapalı değil.

Site açık site, kapalı değil.
Sadece bahane bunlar.

Bugün 5 hayvan olur yarın 50 hayvan olur insanlara rahatsızlık verir ve hatta can kaybı dâhi olabilir. Kuduzdan ölen onca insan var, yaşanıyor böyle şeyler.

Köpekler etrafa gerçekten çok zararı olan hayvanlar bunu dediğim için linç edilebilirim ama gerçekten pis hayvanlar köpekler. Etrafı çok rahatsız ediyorlar ve çocuklara da saldırıyorlar muhtemelen şikayet gelmiştir köpekler için o yüzden site yöneticisi haklı.

Evine alsın çok seviyorsa. Tipini az çok tahmin edebiliyorum bu tarz kişilerin.

Hocam öyle demeyin kadın aylardır bakıyor hepsine, tüm hayvanlarda çok seviyor kadını. Kavga edeceklerdi köpek kadını tutuyor etmesin diye.

Sitemde sokak hayvanlarını aylardır besleyen bir kadın var. Trafonun yanına su ve mama bırakıyor her sabah ve akşam. Sitede çok fazla yavru kedi, köpek, yavru köpek vs. var. Bugün site yöneticisi geldi kavga ettiler buraya bırakamazsın diye. Sizce kim haklı? Her 2 taraf da haklı gibi geliyor bana.

Kadın haklı ama trafo yanı güvenli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@18401 Ultra seviye müslüman tipinde takılmanıza gerek yok bana o tarz şeyleri söyleyerek günaha giriyorsunuz. Köpeğin teki bir yakınınızı ısırıp kuduz yaptıktan sonra da dersiniz bunları. :D Köpekler insanların yaşadığı yere uygun hayvanlar değil arkadaşım anlayın şunları. Sizin mantığınıza göre gitsek fareyi de besleyin sonuçta o da Allah'ın kulu değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı