Sokak hayvanlarını besleyen kadın mı yoksa site yöneticisi mi haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadin sitede kedi kopek besleyerek tum sitenin adina hareket etmis oluyor. Kimse zorla hayvan bakmak zorunda degil.

Vicdansiz gelebilir bu dedigim ama evinde kedi besleyen ve hayvanlari cok seven birisi olarak yaziyorum bunu.

Ayrica 3 kediye mama verirsiniz, 6 ay sonra 30 kedi olur o. Bir noktada bunu durdurmak gerekecek, cizgiyi nereye cekecegiz?

Sokakta hayvan olmamasi, devletin ve insanlarin bir arada buna sistematik cozum uretmesi gerekiyor.

Yasaya göre sokak hayvanlarını beslemeye engel olamazsınız yönetici suç işliyor.

@249873
“Hayvanları beslemek değil, aksine bunu engellemek suç!”
Linke bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasaya göre sokak hayvanlarını beslemeye engel olamazsınız yönetici suç işliyor.

@249873
Linke bakın.

O imkansız inşallah imzamda ki olaya maruz kalırsınız...

Kim hayvan besleyemez veya engelleyin demiş?

İyi adresini ver senin de evine 2 tabak hayvan maması koyalım apartmana da koyalım sen uğraş. Apartmanda veya apartman çevresinde insanların hayvan istememesi gayet doğal bir durum, az ileriye karşı kaldırıma mama koymaya devam edebilir. 2 adım yürümekten ölmez.

22 yaşındayım hayvanlardan korkuyorum. Küçüklükten kalma bir şey. Ben sürekli buna mağruz kalmak zorunda değilim. Kapının önünde 20 tane kediyle boğuşup eve girmek zorunda değilim.

Apartman gibi ortak yaşam alanlarında çokça çocuk olur. Hayvanların saldırma ihtimali vb durumları var hangi ebevyn bu riski almak ister? Hayvan tuvaletini yapması gibi durumlarda var sen mi temizleyeceksin?

Bu konu insanları ikiye bölmüş. İki tarafta da haklılık payı var. Kadının koyduğu su ve mama site sakinlerine ekstra yük oluşturmuyorsa haklı. Fakat site sakinlerine ekstra bir yük oluşturuyorsa site yöneticisi haklı.

@249873
Linke bakın.
İnşallah Allah size akıl verir diyorum.

Kim hayvan besleyemez veya engelleyin demiş?

İyi adresini ver senin de evine 2 tabak hayvan maması koyalım apartmana da koyalım sen uğraş. Apartmanda veya apartman çevresinde insanların hayvan istememesi gayet doğal bir durum, az ileriye karşı kaldırıma mama koymaya devam edebilir. 2 adım yürümekten ölmez.

22 yaşındayım hayvanlardan korkuyorum. Küçüklükten kalma bir şey. Ben sürekli buna maruz kalmak zorunda değilim. Kapının önünde 20 tane kediyle boğuşup eve girmek zorunda değilim.

Apartman gibi ortak yaşam alanlarında çokça çocuk olur. Hayvanların saldırma ihtimali vb. durumları var hangi ebeveyn bu riski almak ister? Hayvan tuvaletini yapması gibi durumlarda var sen mi temizleyeceksin?
Köpekte size katılıyorum ama kediyle boğuşamazsınız ki.

Konu haklılıksa site yöneticisi haklı. Alerjisi olanlar vardır, hasta olanlar vardır, olası köpek saldırılarına karşı çocuklarını korumak isteyen aileler vardır ki haklılardır. Sokak hayvanlarının taşıdığı hastalıklardan çekinen insanlar vardır, dışkıdan, sesten rahatsız olan insanlar vardır, sokak hayvanlarıyla ilgili geçmişte yaşamış olduğu kötü bir anısı olanlar vardır. Vardır da vardır yani... Müstakil bir evde yaşamıyorsunuz ki kafanıza göre hareket edemezsiniz. Apartman/sitede yaşayan diğer insanları da düşünmek zorundasınız. Değerli dostlarımız sokak hayvanlarına gelince, yerleri barınaklar der geçerim. Barınak şartları kötüyse arkadaşım o zaman barınaklardan sorumlu yetkililere yüklenecek ve gereğinin yapılmasını talep edeceksiniz. Ayrıca konunun takipçisi de olacaksınız. Bu kadar dernek var, sokak hayvanları için onlarca eylem yapıldı neden barınak konusunu çözemiyorsunuz? Her konuda ses yükseltmesini biliyorsunuz buyurunuz o zaman? Barınak şartlarının kötü olması yukarıda saymış olduğum nedenlerle sokak hayvanlarını istemeyen insanları bağlamaz ki? Bu konu tamamen sokak hayvanlarını sitede/apartmanda besleyen insanları ilgilendiriyor. Buyurunuz çözünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı