Sokak hayvanlarını besleyen kadın mı yoksa site yöneticisi mi haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olum laftan anlamıyor musunuz? Benim evimin önünde benim yaşam alanımda bulunmamasını istemek benim hakkımdır. Şurada insanları hayvan düşmanı ilan etmeden insan gibi okumayı öğren. Hayvanlar açlıktan ölsün diyen yok. Yemek vermek istiyorsa karşı kaldırıma koysun.

Sanki biz hiç mama vermiyormuşuz gibi tepki veriyorsunuz. Gel o kedilerin köpeklerin bokunu her gün temizle.

Azıcık empati yapabilen bir varlık olsaydın. Olayı anlardın. Karşında rahatsız olan bir insan var sebep belirtiyor korkuyorum diyor veya alerjim var diyor. Burada dalga geçiyorsun.

Sen okuduğunu anla önce. Senin evinin önü kanunen hayvanın doğal alanı.

Sen benim muhatabım değilsin. Dersini daha önce vermiştim... :)

Kim kime vermişti? Ayarı yiyip yiyip gitmiştin. :) Ama akıllanmamış hala saçmalamaya devam ediyorsun.

Kim kime vermişti? Ayarı yiyip yiyip gitmiştin. :) Ama akıllanmamış hala saçmalamaya devam ediyorsun.
Tipik hayvansever davranışları... Abi büyüksün! Reyisimiz sensin. :) :p :D Ne vereyim abime? Allahım, bizleri yediği lafı anlayabilecek kapasitede insanlarla tanıştır, amin. :)

Tipik hayvansever davranışları... Abi büyüksün! Reyisimiz sensin. :) :p :D Ne vereyim abime? Allahım, bizleri yediği lafı anlayabilecek kapasitede insanlarla tanıştır, amin. :)

"Tipik hayvansever davranışları..."

Heh şöyle. Hayvansever olmadığını anlayalım. :) Yazık kimse sevmedi mi seni? Üzülme. Sokaktaki iti köpeği bile seviyorlarken, seni de seven çıkar elbet birgün :) (Yoksa çıkmaz mı?)

Leopar gezmediğine göre sitede, kadın haklı...

Kedi ve köpeklerden korkan arkadaşlar, tedavi olabilir...

Bir gün bir sitede çocuklardan korkan psikolojik rahatsızlığa sahip biri çıktı diye, site bahçesinde çocuk gezmesi yasaktır diyemeyiz :)

Diğer taraftan YÜCE DEVLETİMİZ ve belediyelerimiz hayvanlara sahip çıkıp, düzgün barınaklar yapar, toplar, ilgilenirse bunlar olmuyordu... Tabi şimdi 5 milyon canlı bomba potansiyeline sahip mültecinin gezdiği ortamda da kedi köpeklere sahip çıkılmasını beklemekte aptallık olur...

Sen okuduğunu anla önce. Senin evinin önü kanunen hayvanın doğal alanı.

Ben hayvana karışmıyorum yalnız kadına karışıyorum.

Leopar gezmediğine göre sitede, kadın haklı...

Kedi ve köpeklerden korkan arkadaşlar, tedavi olabilir...

Bir gün bir sitede çocuklardan korkan psikolojik rahatsızlığa sahip biri çıktı diye, site bahçesinde çocuk gezmesi yasaktır diyemeyiz :)

Diğer taraftan YÜCE DEVLETİMİZ ve belediyelerimiz hayvanlara sahip çıkıp, düzgün barınaklar yapar, toplar, ilgilenirse bunlar olmuyordu... Tabii şimdi 5 milyon canlı bomba potansiyeline sahip mültecinin gezdiği ortamda da kedi köpeklere sahip çıkılmasını beklemekte aptallık olur...

1 kişiye göre karar alınmaz zaten. Site yönetiminde oylama yapılır.

Aga çok basit bir konuyu neden uzattığınızı anlamıyorum ya. 30 saniye kadın yürüse ölecek mi?

"Tipik hayvansever davranışları..."

Heh şöyle. Hayvansever olmadığını anlayalım. :) Yazık kimse sevmedi mi seni? Üzülme. Sokaktaki iti köpeği bile seviyorlarken, seni de seven çıkar elbet birgün :) (Yoksa çıkmaz mı?)
Yavrucuğum sizler gibi hayvansever değilim ben, olamam da... Sizler gibi yapmacık değilim. Kişilik meselesi, seni aşar bu konular...

Yavrucuğum sizler gibi hayvansever değilim ben, olamam da... Sizler gibi yapmacık değilim. Kişilik meselesi, seni aşar bu konular...

Aga yapmacıklığını geçtim. Empati yapmıyorlar.

Çok basit bir olay. O arkadaşlarda bir şeyden rahatsız olabilir. Ve komşunuz ısrarla bunu yapıyor. Tek yapması gereken de 30 saniye yürümek.

Ben hayvana karışmıyorum yalnız kadına karışıyorum.

1 kişiye göre karar alınmaz zaten. Site yönetiminde oylama yapılır.

Aga çok basit bir konuyu neden uzattığınızı anlamıyorum ya. 30 saniye kadın yürüse ölecek mi?

Konu basit zaten neyini algılamadınız. Karşı kaldırama koysan ordaki muhtemel apartman sakinleri, esnaf vs. çıkıcak. Bunun için referanduma gitmeye gerek yok :)

Şuanda biz bunları yazarken bahçeden fare kedi böcek vs geçiyor olabilir. Bunlar normal şeyler.

Aga yapmacıklığını geçtim. Empati yapmıyorlar.

Çok basit bir olay. O arkadaşlarda bir şeyden rahatsız olabilir. Ve komşunuz ısrarla bunu yapıyor. Tek yapması gereken de 30 saniye yürümek.
Malum kitle sorunlu... Laf anlatmaya çalışmayın, gördüğünüz gibi anlama yetisine sahip değiller. Bakmayın benim cevap verdiğime biraz eğlenmek istedim. :) Muhatap olmayın. Gerçekten sorunlu insanlar.

Konu basit zaten neyini algılamadınız. Karşı kaldırama koysan oradaki muhtemel apartman sakinleri, esnaf vs. çıkacak. Bunun için referanduma gitmeye gerek yok :)

Şu anda biz bunları yazarken bahçeden fare kedi böcek vs geçiyor olabilir. Bunlar normal şeyler.

Bunlar normal zaten ama bunları alıştırmak problem.
Bu arada karşı esnaf vs olaylarında da haklısınız. İlla sorun çıkaranlar olabilir ama toplu yaşam bölgelerinde site vb. İnsanların birbirine saygı duyması gerekir. Gerekirse oylama yapılır karar verilir.

Her gün gelip hayvanların dışkısını temizlemeyi kabul ederseniz. Bende mama bırakırım kapıya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı