Sokak hayvanlarını besleyen kadın mı yoksa site yöneticisi mi haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Site içierisinde çocuklar vs var burada yönetici haklı. Kavga etti diyorsun öncesinden ne oldu belirsiz belki normal şekilde uyardı. Hayvanları tabii ki beslememiz lazım çünkü köpekler insanlar olmadan yaşayamaz. Ama bunu da bazı şeyleri göz önüne alarak yapmak lazım. Site içerisinde beslenmesi yanlış. Benim bulunduğum bir site olsa bende karşı çıkardım.

Bunlar normal zaten ama bunları alıştırmak problem.
Bu arada karşı esnaf vs olaylarında da haklısınız. İlla sorun çıkaranlar olabilir ama toplu yaşam bölgelerinde site vb. İnsanların birbirine saygı duyması gerekir. Gerekirse oylama yapılır karar verilir.

Her gün gelip hayvanların dışkısını temizlemeyi kabul ederseniz. Bende mama bırakırım kapıya.
Yüce devletimiz :) bu işi çözmedikçe tartışmalar sürecek. Hayvan barınakları yapılıp (Doğru düzgün) toplanmalı hepsi..

Oturduğum sitede 5 dair de köpek, 4 dairede kedi besleyen var. Buraya kadar sorun yok.

Kedi besleyenler bahçeye de mama bırakıyor. Geçen köpek besleyen mama bırakanlarla tartışıyordu. Bahçedeki kediler köpeği korkutuyormuş. (Köpek küçük bir tür).

Kadın da dese ki senin köpekte beni rahatsız ediyor... O da haklı çıkacak...

Kısaca mevzular bitmez :)

Site yöneticisi haklı. Sitenin açık-kapalı olmasına gerek yok kedilerin de köpeklerin de kontrolsüz çoğalması problem, özellikle köpeklerin. Çünkü köpeklerde atalarından kalan sürüleşme ve bölgesini koruma içgüdüsü bulunur bu da kendini besleyen kadına bir şey yapmamalarına ama diğer sakinlere saldırma gibi sonuçlar doğurabiliyor. Eğer çok istiyorsa kendi evine alıp baksın ya da milletin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmasın. Bu tip kendini hayvansever sanan kişiler hayvanlara daha fazla zarar veriyor farkında değiller. Bu bayan gittikten sonra yemek bulamayan hayvanlar etrafa saldırmaya başlayacak o bölgenin insanı da bunları zehirlemek zorunda kalacak sonra haberlerde vicdansızlık olarak görüyoruz, saldırıya maruz kalan insanları görmüyoruz. Bu arada hayvan düşmanı olarak görmeyin köpeğim 15-16 yaşında yaşlılıktan öldü. Sürekli olarak sabit sayıda kedi beslerim.

Hayvan sevgisinin yanında insanda insan sevgisi de olmalı yoksa hayvan sevgisi yüzünden diğer insanlar zarar görmeye başlar en önemli örnekte budur.

Yaş kaç?

Ayrıca sen burada kendi hayvan severliğini tatmin etmek için mi açtın?

Ya Allah aşkına cahil cahil konuşma ya kedi nasıl bir şey yapamaz? Kedinin saldırısından gözünü kaybeden tanıyorum saçmalama artık.

Selam, 13 yaşındayım. Kediden gözünü kaybeden birisi ya hayvanın dibine girip rahatsız etmiştir başka bir sebebide olamaz. Burada gereksiz konuşmaya gerek yok. Hayvan severliğimi falan tatmin etmiyorum ben, burada site yöneticisi haklı biliyorum. Sadece oonu açmak istedim.

Evet köpekler rahatsız edici ama Allah aşkına saldırgan kedi 3 yıldır görmüyorum ben ya, saldırgan kedi bulmak imkansız gibi bir şey. Yanına yaklaşıyorsunuz geliyor sevdiriyor kendini.

Selam, 13 yaşındayım. Kediden gözünü kaybeden birisi ya hayvanın dibine girip rahatsız etmiştir başka bir sebebide olamaz. Burada gereksiz konuşmaya gerek yok. Hayvan severliğimi falan tatmin etmiyorum ben, burada site yöneticisi haklı biliyorum. Sadece oonu açmak istedim.

Evet köpekler rahatsız edici ama Allah aşkına saldırgan kedi 3 yıldır görmüyorum ben ya, saldırgan kedi bulmak imkansız gibi bir şey. Yanına yaklaşıyorsunuz geliyor sevdiriyor kendini.
Eğer hayvanın yavrusu varsa tehdit algılayıp saldırabilir illa dibine girmeye gerek yok.

Kedilere bir şey diyemem sonuçta insan parçalamıyorlar ve fareleri avlıyorlar olabildiğince uzak tutuyorlar çevreden fareleri. Bence kesinlikle sokak köpeklerinin toplanması gerekiyor. 1-2 tane olsa taş alır kovalarsın 10 tanesi etrafını bir sarıyor kaçma şansın yok zaten. Çocuk ve yaşlı zaten dayanamaz parçalanır. Konuya gelirsek bizim binada da kediye kartondan yuva yaptık ama 1 tane o. Hayvanat bahçesi gibi olursa ben dahil kimse istemez.

Eğer hayvanın yavrusu varsa tehdit algılayıp saldırabilir illa dibine girmeye gerek yok.
Allah aşkına nasıl gözünü kör etmiş o arkadaşın? Taa kafasına tırmanması için arkadaşının cidden geri olması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı