Sokak kedileri pis mi?

Dilleri antiseptik özellik gösterdiği için düzgün besleniyorlarsa temiz olurlar ama en mantıklısı sevdikten sonra elinizi yıkarsınız neden bu kadar takıldınız anlamadım Allah başka dert vermesin.
Ahahahaha.

Çok değişken oluyor. Mahallelerde genelde çok pisler, sürekli çöplerdeler çünkü. Eğer etraflarında onları sürekli besleyecek birileri varsa daha temiz olurlar.
Ya bazı insanlar var çöpten çıkan kediyi öpüyor. Kuzenim dahil 4 yaşında.
 
Hocam kediler çöpte falan dolaşır tozlarda dolaşır ama kendisini temizler. Ama ellerinizi yıkarsanız sorun olmaz, bir kediden virüs veya grip bulacak değil ya.
 
Evet, titizseniz hiç dokunmayın.
mqdefault.jpg
 
Hocam bazılarında hastalık falan oluyor ama onlar da bir can tabii. Siz sevin ama elinizi sabunla tertemiz yıkayana kadar ağzınızı burnunuzu gözünüzü falan ellemeyin. Bazı kediler aşırı sevilmek istiyor. Bizim mahalledeki kedi sürekli kendini bana sürtüyor sevilmek istiyor. Seviyorum okşuyorum sonradan elimi yıkıyorum.
 
Merhaba. Bazen çok sevmek istediğim kediler oluyor sokakta ama sevemiyorum. Korktuğumdan değil pis olduğunu düşündüğümden. Yani çöplerde geziyorlar bir de genelde burunlarında ya da gözlerinin diplerinde bir akıntı oluyor neden bilmiyorum. Haksız mıyım? Hayvan düşmanı değilim boş yapacaklar yapmasın.
forum yaş kitlesi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı