Sokak kedisi sütü içmiyor

Belki tok olabilir, üşümüş olabilir veya başka nedenler. Ben genelde evde kalmış ekmek ve yemekleri birleştirip hafif üstlerine su ekleyip veriyorum. Çoğu zaman yiyorlar açlar zaten. Bazen salam falan da aldığım oldu vermek için. Aslında 5 kg yem alıp arada öyle kedi gördükçe vermeyi düşünüyorum.

Yanında büyük kedilerde vardı onlar da içmedi.

Sütü sokak kedileri içmiyor suyu da çok nadir içiyorlar evde sokak kedisi besliyorum geziyor dışarıda en son yavrularına bakıp temizlemeye geliyor sonra sabah gidip öğlen eve yine geliyor bunu sürekli tekrarlıyor. Her gün yemeğini suyunu veriyorum fakat suyu hiç içmiyor. Sebebini bir türlü bulamadım.

Selamlar. Bir, bir buçuk saat önce yavru bir kedi gördüm. Eve çıktım sütü koydum. Kedinin yanına da kabı koydum. İçmedi. Sadece süt vardı. Hala süt duruyor. Yanlış bir şey mi yaptım yoksa?
Yanlışı süt vererek yapmışsınız hocam. Sizinki en azından içmemiş ancak kedilere süt verilmez içseler bile. Yavru kedi ise en yakın veterinerden yavru kedi maması almalısınız, insanların yediği çoğu şey kedilere iyi gelmez(tavuk, balık gibi istisnalar dışında). İmzamdaki kedi rehberinde yavru kedi bakımıyla ilgili tüm ayrıntılar mevcut. Ayrıca sorularınıza beni etiketleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı