- Makaleler
- 2
Bu Şırdan nasıl yenir bilir misin kardeş?Doğru. Asla süt vermem. Ben sokak kedilerini hep adana kebap ile beslerim. Yemezlerse urfa koyuyorum. Sıcak bir kelle paça da verdiğim oluyor.
Bu Şırdan nasıl yenir bilir misin kardeş?Doğru. Asla süt vermem. Ben sokak kedilerini hep adana kebap ile beslerim. Yemezlerse urfa koyuyorum. Sıcak bir kelle paça da verdiğim oluyor.
Hocam bilmeyiz.Bu Şırdan nasıl yenir bilir misin kardeş?
Hocam bilmeyiz.
Yanında büyük kedilerde vardı onlar da içmedi.
Yanlışı süt vererek yapmışsınız hocam. Sizinki en azından içmemiş ancak kedilere süt verilmez içseler bile. Yavru kedi ise en yakın veterinerden yavru kedi maması almalısınız, insanların yediği çoğu şey kedilere iyi gelmez(tavuk, balık gibi istisnalar dışında). İmzamdaki kedi rehberinde yavru kedi bakımıyla ilgili tüm ayrıntılar mevcut. Ayrıca sorularınıza beni etiketleyebilirsiniz.Selamlar. Bir, bir buçuk saat önce yavru bir kedi gördüm. Eve çıktım sütü koydum. Kedinin yanına da kabı koydum. İçmedi. Sadece süt vardı. Hala süt duruyor. Yanlış bir şey mi yaptım yoksa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.