Sokakta kuş buldum

enezz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar dışarıda yürürken bir tane kuş buldum. Elime aldım eve kadar hiç uçmadan geldi parmağımda evde ise canlandı. Ben ilk hasta olduğunu düşünmüştüm ama şu an oldukça canlı sağlıklı duruyor. İnternetten baktım uzunkuyruk diyor. Ne yer ne içer bilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG-20241106-WA0010.jpg
    IMG-20241106-WA0010.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20241106-WA0009.jpg
    IMG-20241106-WA0009.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar dışarıda yürürken bir tane kuş buldum. Elime aldım eve kadar hiç uçmadan geldi parmağımda evde ise canlandı. Ben ilk hasta olduğunu düşünmüştüm ama şu an oldukça canlı sağlıklı duruyor. İnternetten baktım uzunkuyruk diyor. Ne yer ne içer bilir misiniz?
Bir veterinere danışmanız en mantıklısı, eğer bir hastalığın kuluçka dönemindeyse ve onu sırf şuan veterinere götürüp test yaptırmadınız diye öldürürse, vicdan azabı yaşarsınız.

Tüyleri hırpalanmışsa erkek erkeğe bölge savaşı veya alakarga/karga avlamaya çalışırken kaçmış olabilir. Onun dışında böcek yer bu arkadaş, ufak ve kabuklu olanları. Zorda kalırsa tahıl, kuruyemiş falan da tüketbilir gagasına sığdırabiliyorsa.

Hhm teşekkürler arkadaşlar şu an biraz daha toparladı su içirebildim fakat hala yemek yemedi biraz sonra salacağım galiba. Hayvanı da aç bırakıp eziyet çektirmek istemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı