Şokta satılan Rampage RM-K27 kulaklık alınır mı?

Stereodan da gelir. Madem sağdan veya soldan gelmesi yeterliyse telefon kutularından çıkan kulaklıklardan kullanabilirsin.

Hocam sağdan gelen adamın sesi sağdan mı geliyor stereo da ben ilk defa duyuyorum stereo kulak içi kullandım öyle değildi.
Hocam bu arada birkaç ay sonra falan kulaklığın bir tarafından ses gelmeme gibi sorunlar olur mu sizce.

Hocam Rampage'in sitesinde 7.1 yazıyor.
Hocam 100 TL'ye alınır gibi geldi herhangi bir beklentim yok benim için 7.1 olması yeterli yani kulaklıkta çok titiz değilim.

Sitesinde stereo olarak gözüküyor. Zaten 7.1 olması imkansız. Çünkü 7.1 olması için harici bir ses kartı gereklidir. Ses bağlantısını 3.5mm jack girişi ile yapıyor.

ses.PNG

Hocam sağdan gelen adamın sesi sağdan mı geliyor stereo da ben ilk defa duyuyorum stereo kulak içi kullandım öyle değildi.

Gerçek 7.1 de adı üstünde 8 yerden ses gelir, ama sanal 7.1'de 2 hoparlör kullanılarak sanki 8 yerden geliyormuş gibi bir hissiyat verme amaçlanır.

Yani bu söylediğiniz kulaklık aslında stereo gibi 2 hoparlörü var ama bazı yazılımlar ile bunu sanki 7+1 hoparlör varmış gibi hissettirmeye çalışıyor ama sesi daha da kötü yapıyor. Sanal 7.1 konusunda Rampage çok kötü, hem ses kalitesi kötü hem de dayanıklığı çok kötü.

Eğer siz bu kulaklığı alırsanız hem ses kalitesi çamur gibi olacak hem de 2 ay sonra bozulacak. Bunun yerine normal bir stereo veya kablolu kulak içi kulaklık almanız çok daha iyi olacaktır.

Sitesinde stereo olarak gözüküyor. Zaten 7.1 olması imkansız. Çünkü 7.1 olması için harici bir ses kartı gereklidir. Ses bağlantısını 3.5mm jack girişi ile yapıyor.

Eki Görüntüle 1214301

Sanal 7.1?
Hocam rampageinki yok fakat Phoenix'in 7.1 olan bir kulaklığı var sizce o alınır mı internette videoları var.

Gerçek 7.1 350-400 e bulunabiliyor diye biliyorum ama ne kadar kaliteli bilemem
Ben en son baktığım en düşük 630₺'ye vardı.
phoenixe ne diyorsunuz
Bu kulaklıkların amacı çok özellik koymak ama en dayanıksız malzemeyi koyarak insanlara kulaklığı fiyatına göre çok iyi göstermek. Normal bir stereo almanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı