Sol kapı değişen araç alınır mı?

Manshao

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler istediğim tarzda bir araç buldum, hasar kaydı ve tramer sorgusu yapilmamis araç ikinci sahibinden ve çok temiz gözüküyor. Tek değişen var sol ön kapı, kapı orijinali ile ilk sahibinden değişmiş şu an ki sahibi sebebini bilmiyor expertiz yaptırmadan almış. Sol direk ve marşpiyelde işlem varsa aracı almak istemiyorum. Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Haklısın hocam direk, şase, podye de işlem vardır diye korktuğum için bir çıkış kapısı arıyorum aslında, ilk aracım olacak arabayı da kaçırmak istemediğim için biraz sıkıntı yaptım kendime.
Olur öyle problem yok. Ama yine de dediğim gibi ustaya göstermek yerine detaylı bir ekspere götür. İlk aracım olacak diyorsun. Sonu hüsranla biterse ileride araçta bir şey çıkarsa aracından soğursun. En azından her şeyini bilip ona göre al. Baktın problem çıktı şase podyede yapacak bir şey yok. İçinde kuşku kalmaması için gereken masrafı yap.

Olur öyle problem yok. Ama yine de dediğim gibi ustaya göstermek yerine detaylı bir ekspere götür. İlk aracım olacak diyorsun. Sonu hüsranla biterse ileride araçta bir şey çıkarsa aracından soğursun. En azından her şeyini bilip ona göre al. Baktın problem çıktı şase podyede yapacak bir şey yok. İçinde kuşku kalmaması için gereken masrafı yap.
Katılıyorum, en azından içimde şüphe kalmaz dediğiniz gibi, araç sahibiyle görüştüm direk,şase,podye de işlem çıkarsa yarı yariya ödeyeceğiz expertizi teşekkür ederim cevaplarınız için iyi günler dilerim.

Araç sahibi kapı değişen sebebini ve direk ya da marşpiyel de işlem olup olmadığına dair bilgi sahibi olmadığı için experde bu sorunlar çıkarsa exper ücretini karşılamayacaktır doğal olarak, söz konusu yerlerde işlem varsa bende aracı almak istemiyorum boşuna expertiz masrafi yapmış olacağım, arabayıda çok beğendim ama arada kaldım

Katılıyorum hocam değişen ve boya çok önemli değil benim için. Kafama takılan konu direk ve marşpiyel de işlem olup olmaması. Onu da expertiz yaptırmadan bilemeyeceğim.
Abicim direkte nasıl bir işlem sorun yaratıyor senin için? 2015 model aracım direkleri dahil boyalı. Araçta kesme biçme ekleme yoksa 20 yaşında araç alıyorsun. Trigeri en son ne zaman değişmiş antifriz kullanılmış mı hangi marka var bu soruları sormazsın 1 parça bomboş değişene takılmışsın. Marşpiyel dediğin şey bomboş bir olay. Dönerken açıyı ayarlayamazsın marşpiyeli kaldırıma sürtersin. 2024 model 1.5 milyonluk araçta da olabilecek bomboş bir şey. Niye böyle şeylere takılırsınız aklım almıyor :)

Abicim direkte nasıl bir işlem sorun yaratıyor senin için? 2015 model aracım direkleri dahil boyalı. Araçta kesme biçme ekleme yoksa 20 yaşında araç alıyorsun. Trigeri en son ne zaman değişmiş antifriz kullanılmış mı hangi marka var bu soruları sormazsın 1 parça bomboş değişene takılmışsın. Marşpiyel dediğin şey bomboş bir olay. Dönerken açıyı ayarlayamazsın marşpiyeli kaldırıma sürtersin. 2024 model 1.5 milyonluk araçta da olabilecek bomboş bir şey. Niye böyle şeylere takılırsınız aklım almıyor :)

İç direklerin boyalı ve işlemli olması demek sağlam bir darbe aldığı anlamına gelir. İlla değişecek diye bir şey yok, bizim memlekette öyle ustalar var ki şase eğmiş aracı ek yapmadan tamir ediyor. Marşpiyel konusunda hak veriyorum ama size. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum bende. Ayrıca 20 yaşındaki araçta değişen boya yerine (şase - direk - podye hariç) mekanik kısmı ve çürük olmaması önemli olan.

İç direklerin boyalı ve işlemli olması demek sağlam bir darbe aldığı anlamına gelir. İlla değişecek diye bir şey yok, bizim memlekette öyle ustalar var ki şase eğmiş aracı ek yapmadan tamir ediyor. Marşpiyel konusunda hak veriyorum ama size. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum bende. Ayrıca 20 yaşındaki araçta değişen boya yerine (şase - direk - podye hariç) mekanik kısmı ve çürük olmaması önemli olan.

Kusura bakmayin 11 yasindaki kardesim yazmis sanki bir şey biliyormus gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı