İki kol ile yaptıklarınızda durum nasıl? Barbell scott curl mesela.
4 aydır yapıyorum ben, sağlağım. Bende ise tam tersi sol kolum daha rahat çalışıyor ve hissettiriyor, güç ise aynı aşağı yukarı.Sağ kolum daha çok yük kaldırıyordu, tekli hareketlere geçtim, makalede okudum-her işte sağ kolumu kullandıgım için sinir sistemin sağ dogru yönelmiş belki bu yüzden olabilir.
Evet doğru kişi hocam.4 aydır yapıyorum ben, sağlağım. Bende ise tam tersi sol kolum daha rahat çalışıyor ve hissettiriyor, güç ise aynı aşağı yukarı.
Kol antremanlarının hepsini tek kol şeklinde mi yapıyorsunuz? Hiç cable veya bar kullanmıyor musunz?
@cinar_yasarrr Umarım doğru kişiyi etiketlemişimdir.
yaklaşık 6 ay barbell curl/biceps machine curl yaptım bence benim 2.yazdıgım mesaj yüzünden olabilir.Bar ile yaparsanız iki kolun da gücünü tam kullanabilirsiniz. Bir de öyle deneyin.
Evet doğru kişi hocam.
Evet olabilir, ben de sağlağım ve sağ kolumu daha çok hissediyorum ama ikisinin de büyüklüğü aynı.yaklaşık 6 ay barbell curl/biceps machine curl yaptım bence benim 2.yazdıgım mesaj yüzünden olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.