Sol kulağımda sağırlık olabilir mi?

534747

Hectopat
Makaleler
2
Kısaca sol kulağım sağ kulağıma göre daha az ses alıyor gibi geliyor. Özellikle bu kulaklık takarken aşırı rahatsız ediyor. Ne olursa olsun, hangi kulaklık olursa olsun hep sol kulağım sağ kulağıma nazaran daha az ses alıyor. Kulak, burun, boğazdan randevu aldım ama ön fikir almaktan zarar gelmez.

Kısaca sol kulağım sağ kulağıma göre daha az ses alıyor gibi geliyor. Özellikle bu kulaklık takarken aşırı rahatsız ediyor. Ne olursa olsun, hangi kulaklık olursa olsun hep sol kulağım sağ kulağıma nazaran daha az ses alıyor. Kulak, burun, boğazdan randevu aldım ama ön fikir almaktan zarar gelmez.

Az da olsa ses alıyorsa tıkanmıştır muhtemelen. Kalıtsal bir durum ise kulaklığınızın ses ayarlarını sol kulağınız için arttırın.

1698157426191.png

Hocam buradan kulaklığınızın ses ayarlarını sola daha fazla verin.

Büyük ihtimal kirdendir. KBB'dan randevu alın temızlettırın. Gerçekten baya ışe yarıyor. Kulagınızın ıcınde kir dışında bır şey varsa çıkarırken baya can yakıyor. Mesela bende anlamadıgım şekilde kurşun kalem ucu çıkmıştı ve baya derindeydi çıkarılırken canım baya acımıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı