Solak elektrogitar önerisi

535826

Hectopat
Merhaba. İyi akşamlar forum halkı. Solak elektrogitar almak istiyorum ve Dore Müzikten almayı düşünüyorum. En uygun olduğu için SX Stratocaster Solak Elektro Gitar (Sİyah) | doremusic modelini seçtim. İyi bir model midir? Bir de amfi olarak ben Boston GA10 Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic seçtim. İkisi nasıldır? Amfi iyi ses verir mi? Gitardan hiç anlamam o yüzden konu açma gereği duydum, teşekkürler, iyi günler herkese.
SX pek iyi bir marka degil kardesim. Bence en az Kore veya Meksika ama, Cin Fender Squier denk getirebilirsen onlar idare eder. Derdini anliyorum bu arada ben de solagim, bu sikinti yuzunden gitarlarimi hep ozel yapim yaptirmak zorunda kaldim. Artik profesyonel muzik hayatim geride kaldigi icin sattim Lag marka ucuz bir Akustik gitarim var.

SX pek iyi bir marka degil kardesim. Bence en az Kore veya Meksika ama, Cin Fender Squier denk getirebilirsen onlar idare eder. Derdini anliyorum bu arada ben de solagim, bu sikinti yuzunden gitarlarimi hep ozel yapim yaptirmak zorunda kaldim. Artik profesyonel muzik hayatim geride kaldigi icin sattim Lag marka ucuz bir Akustik gitarim var.
Alsam idare etmez mi beni? Zaten öyle çok gelişemem hani arada üç beş parça çalar köşeye koyarım. Hobi amaçlı alınmaz mı hocam?

Alsam idare etmez mi beni? Zaten öyle çok gelişemem hani arada üç beş parça çalar köşeye koyarım. Hobi amaçlı alınmaz mı hocam?
Bence akustik gitar al parmaklarini guclendir ve ac akustik gitarla daha hizli gelisirsin. Illa elektro diyorsan alabilirsin tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı