Solian ve Efexor ilaçları kullanmayı bırakmak zararlı mı?

ASSASSIN0147

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba öncelikle. Hastalığın tedavisini görenler yazsın kulaktan dolma bilgiler yanlış olabilir dikkatlice okuyunuz yazdıklarımı. 2014'ün nisan ayı psikiyatrik tedaviye başladım o zamanlar lise 3'e gidiyordum. Sorunum şuydu neden sevgilim olmuyor diye ağlıyordum içinine kapanık ve asosyaldim ve özel liseden devlet lisesine geçmiştim. Sınav haftaları sinirleniyordum her gün 2 ya da 3 sınav oluyorduk 2 hafta boyunca çok ders vardı ve hocalar iptal etmiyordu. Sinirden kapıları yumruklardım evde ergenlik çağında böyle sorunlar normal ama neden ilaç yazdı doktor anlamadım. Profesöre gitmiştik Adana'da yazdığı ilacı hatırlamıyorum psikotik bozukluk tanısı konuldu. O zamanlar daha sonra 2022 Temmuz'da antidepresana başladım. İlaca başlama sebebi iş yerinde mobing uygulanıyordu bana ve sevmediğim işi yapıyordum. Sinirlilik şikayetçilik ve dünyada olup bitenlere üzülüyordum. Aşırı sabırsızlık da vardı cinsel istekte artış vardı cinsellik yaşamak için can atıyordum ama sevgilim yoktu. Hayat kadını pahalı ve asgari ücretin aşağısında çalışırdım kullandığım. İlaçlar solian ve efexor. Bu ilaçları kullanmayı bırakırsam ne olur acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.

efexoru ben 10 sene kullandım. Aniden bırakabilecek türden ilaç değil. Kendi başına ilaçları bırakırsan efexor yoksunluğu çekersin beyninde gerçek anlamda elektrik çarptıgını hissedersin. Kendini iyi hissediyorsan doktora gidip doktor kontrolünde bırakmalısın. İlacı bırakmak bile 1 ay sürüyor yalnız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı