SolidWorks bilgimi nasıl geliştirebilirim?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, üniversitede hem Catia hem de SolidWorks kullanıyordum. SolidWorks'te çizdiğim her parçayı veya montajı Catia programında da çizmiştim. Fakat uzun süre tekrar etmedim. Sadece SolidWorks ile ilgilendim. Aslında temelde üniversite düzeyinin biraz daha üstünde bilgim vardı. Bir parçayı hala hangi yoldan çizmem gerektiğini biliyorum ama uygulama kısmını unutmuş gibiyim. Hatırlamak istiyorum. Sistemimde SolidWorks 2021 kullanıyorum. Hızlıca nasıl bir yol izlemeliyim. Beraber çalışmak isteyen arkadaşlar olursa beraberde çalışabiliriz. Teşekkür ederim.

Ben 2 sene boyunca SolidWorks'te çizim yaptım. Sadece parça çizimi değil parça montajı da yaptım. (0'dan drone vs. motorlar dahil.) Daha sonra 3-4 ay hiç dokunmadım programa. Tekrar girdiğimde hiçbir şey bilmiyor gibiydim. Instagram'da SolidWorks ile parça çizen ve teknik resim paylaşan sayfalar var. Bu işin tek çözümü oturacaksın saatlerce parça çizeceksin. Yavaş yavaş bilgiler otomatik geri geliyor.

Ben 2 sene boyunca SolidWorks'te çizim yaptım. Sadece parça çizimi değil parça montajı da yaptım. (0'dan drone vs. motorlar dahil.) Daha sonra 3-4 ay hiç dokunmadım programa. Tekrar girdiğimde hiçbir şey bilmiyor gibiydim. Instagram'da SolidWorks ile parça çizen ve teknik resim paylaşan sayfalar var. Bu işin tek çözümü oturacaksın saatlerce parça çizeceksin. Yavaş yavaş bilgiler otomatik geri geliyor.
Bende öyle gibiyim hocam hani biri bana sorsa bu parçayı nasıl çizerim diye işte düzlem ata burdan bunu çiz şöyle ilerle diye tarif ederim ama sanki yerleri aklımdan gitmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı