SolidWorks kaç ayda öğrenilir?

SyLaS61

Hectopat
Kursuna gideceğim, fiyat alıyorum şu an. Ortalama her şeyi çizebilecek duruma ne zaman gelirim? Programı tamamen çözmek değil, bilinmesi gerekenleri öğrenmiş olmak. 3 ayda gelebilir miyim?

Programı hiç kullanmadım fakat birkaç modelleme uygulamasını orta düzey gibi bir seviyede biliyorum deneyimime göre bence 3 ay çoğu şey için yeterli en azından kısayolları öğrenmek için falan. Her şeyi yapacak hale gelemezsiniz 3 ayda fakat giriş bilginiz olur bir şeyler yaparken öğreniyorsunuz zaten programları oturup ezberleyerek olmuyor. Kursuna gitmek de çok mantıklı gelmedi ayrıca. Ben öğrendiğim her şeyi Udemy, YouTube gibi platformlardan öğrendim hem daha ucuz hem daha kısa sürede rahatça anlaşılıyor. SolidWorks öğrenme isteğiniz neden bu arada merak ettim?

3 ayda temelleri öğrenirsiniz ve belli başlı çizimleri yaparsınız. Solidworks matematik gibidir. Nasıl ki matematikte soru çözdükçe, farklı soru tarzları gördükçe kendinizi geliştiriyorsanız Solidworks'te de aynı durum geçerlidir. Çizim yaptıkça gelişirsiniz.

3 ayda temelleri öğrenirsiniz ve belli başlı çizimleri yaparsınız. Solidworks matematik gibidir. Nasıl ki matematikte soru çözdükçe, farklı soru tarzları gördükçe kendinizi geliştiriyorsanız Solidworks'te de aynı durum geçerlidir. Çizim yaptıkça gelişirsiniz.
Yani ne kadar vakit harcarsam o kadar mı gelişirim ? Kursuna gidilmeli mi sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı