SolidWorks radius çizgileri nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan bbq1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.442

bbq1

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik
Su izler nasıl kaldirilir bayağıdır ugrasiyorum bulamiyorum kafaya taktim bayağıdır.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    31,9 KB · Görüntüleme: 104
Su izler nasıl kaldirilir bayağıdır ugrasiyorum bulamiyorum kafaya taktim bayağıdır.

Şu video işine yarayacaktır diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video işine yarayacaktır diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam cok tesekkur ediyorum oldu
Bir de realview gorunumunu yapamadim da siz biliyor musunuz acaba?

Hocam cok tesekkur ediyorum oldu
Bir de realview gorunumunu yapamadim da siz biliyor musunuz acaba?
Realview çok gerekli bir işlem olmamakla beraber, Solidworks sitesinde hazır sistem veya ekran kartına göre bakabilirsin çalışıp çalışmayacağına elindeki sistem/ekran kartıyla.

Yoksa Registry'den düzenlemelerle aktif edilebiliyor - karşılığında performans kaybı veya çökmeler bedava gelebiliyor çoğunlukla.

Realview çok gerekli bir işlem olmamakla beraber, Solidworks sitesinde hazır sistem veya ekran kartına göre bakabilirsin çalışıp çalışmayacağına elindeki sistem/ekran kartıyla.

Yoksa Registry'den düzenlemelerle aktif edilebiliyor - karşılığında performans kaybı veya çökmeler bedava gelebiliyor çoğunlukla.
Anladım teşekkür ederim benim pc biraz eski intel core işlemcili yapamamıştım bir türlü :)

Anladım teşekkür ederim benim pc biraz eski intel core işlemcili yapamamıştım bir türlü :)
Şu an Solid konusunda ihtiyac olduğunda bana destek olan bir dostum var, Dassault'un dünya çapında verdiği "SolidWorks Champions" sıfatına sahip birisi, yanılmıyorsam 20-22 yıldır kullanıyor ve Realtime View konusunda tek söylediği şey "çizim değil de oyun kartıysa hiç gerek yok, çizdiğinin ölçüleri doğru olsun yeter."

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı