Son 10 yılda neden zombi yapımları arttı?

24953

Megapat
Herkese iyi akşamlar.
Dün gece "THE LAST OF US" adlı diziyi izlemeye başladım ve bir anda zihnimde bir soru belirdi, "NEDEN?"

Sizin de hiç dikkatinizi çekti mi? Gerçekten de son 10 yılda zombilerle ilgili yapımlar o kadar fazlalaştı ki, insan komplo teori üretmekten kendini alıkoyamıyor. Neden hep bir virüs veya bir mantar ortaya çıkıp & üretilip insanoğlunun sonunu getirecek derecede kıyamet senaryolar yazılıyor?

Ben bir "İLETİŞİMCİYİM" ve gömülü mesaj yani "subliminal" nedir? ne amaca hizmet eder? gayet iyi bilmekteyim.

Sanki bu senaryoları, dizileri, filmleri, oyunları piyasaya sürerek, insanoğluna bir mesaj vermeye çalışıyorlar gibi, bir şeye hazırlıyorlar gibi.

Sizce de öyle değil mi? Sizde böyle düşünüyor musunuz?

Herkese iyi akşamlar.
Dün gece "THE LAST OF US" adlı diziyi izlemeye başladım ve bir anda zihnimde bir soru belirdi, "NEDEN?"

Sizin de hiç dikkatinizi çekti mi? Gerçekten de son 10 yılda zombilerle ilgili yapımlar o kadar fazlalaştı ki, insan komplo teori üretmekten kendini alıkoyamıyor. Neden hep bir virüs veya bir mantar ortaya çıkıp & üretilip insanoğlunun sonunu getirecek derecede kıyamet senaryolar yazılıyor?

Ben bir "İLETİŞİMCİYİM" ve gömülü mesaj yani "subliminal" nedir? ne amaca hizmet eder? gayet iyi bilmekteyim.

Sanki bu senaryoları, dizileri, filmleri, oyunları piyasaya sürerek, insanoğluna bir mesaj vermeye çalışıyorlar gibi, bir şeye hazırlıyorlar gibi.

the last of us onların atası denebilir çünkü the last of us sardığı için o kafayla bizde yapalım demiş olabilirler çok saçma oldu neyse

Herkese iyi akşamlar.

Çok fazla proje var ve zombi misali yaratığa dönüşmek şu zamanlar için imkansız değil. Daha çok fazla şeyi empoze ediyorlar. Normalize hale çekip konunu içine dalmanın bir anlamı yok. Şüpheli olan herşey öyle kalmalı. Eğer genel kitleye hitap ediyorsa.

Çünkü tutuyor.
Gerilim türünü seven manyak fazla, zombi türünü seven daha fazla.

Zaten başlı başına bir tür sayılabilecek bir kitlesi olması her şeyi açıklıyor.
Fazlasıyla tutuyor.

Bu işin atası TLOU ve RE zaten.

İnsan "tanrı"dır. hayvandan farklı aklı ortaya koymakla bunu çok net ifade etmiştir. verilen mesaj doğal olarak subliminal dir. amaçlarının ne olduğunu bilemem ama insanlığın 300bin yılı yüzeysel olarak incelendiğinde doğal insan için muhtemelen kötü birşeydir.

Not: "tutuyor" diyenlere lgbtq da tuttu, Iphone 1-2-14 te tuttu hatat insanların intiharı bile tuttu.. tuttumu tutuyor canım :)

Talep varsa üretimde vardır.Her şeyin altında bir komplo teorisi yoktur.
En büyük komplo sensin :)
FieuZX0X0AErHca.jpg

İnsan "tanrı"dır. hayvandan farklı aklı ortaya koymakla bunu çok net ifade etmiştir. verilen mesaj doğal olarak subliminal dir. amaçlarının ne olduğunu bilemem ama insanlığın 300bin yılı yüzeysel olarak incelendiğinde doğal insan için muhtemelen kötü birşeydir.

Not: "tutuyor" diyenlere lgbtq da tuttu, Iphone 1-2-14 te tuttu hatat insanların intiharı bile tuttu.. tuttumu tutuyor canım :)
Tabii canıım, tuttu mu tutuyor :D haha iyi kahkaha attım

Yok, baktılar ki tuttu devam ediyolar o kadar.
Tabii ki, tutması ayrı bir konu ancak bilimsel araştırmalara baktığım da ise böyle bir vahşet senaryosunun olası olma ihtimali çok yüksekmiş

Çünkü tutuyor.
Gerilim türünü seven manyak fazla, zombi türünü seven daha fazla.

Zaten başlı başına bir tür sayılabilecek bir kitlesi olması her şeyi açıklıyor.
Fazlasıyla tutuyor.

Bu işin atası TLOU ve RE zaten.
RE fantastik kurgu olarak güzel bir yapıt ancak TLOU baya bi gerçeğe dayalı yalnız.

Çok eski yıllardan beridir zombi veya salgın temalı filmler var ve eskiden bile insanlar buna ilgiliydi. Son zamanlarda artmadı aslında son 10 yılda yapılan zombi yapımlarının çoğu oyun, kitap veya romanlardan uyarlama. Bir de insanların ilgisi olunca arttı işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı