Son 10 Yılın En İyi RPG'si

Benim için Witcher 3 gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Skyrim'i tam denemedim ama herkes çok övüyor, özellikle yan görevleri konusunda. Game Pass sayesinde Türkçe yama + modlama yapıp deneyeceğim. Tabii ki Witcher 3'ün tahtını alamayacak ancak ilk 5 oyunuma gireceğine eminim, görelim bakalım :)

Benim için Witcher 3 gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Skyrim'i tam denemedim ama herkes çok övüyor, özellikle yan görevleri konusunda. Game Pass sayesinde Türkçe yama + modlama yapıp deneyeceğim. Tabii ki Witcher 3'ün tahtını alamayacak ancak ilk 5 oyunuma gireceğine eminim, görelim bakalım :)
Oynanış olarak net daha iyi Skyrim. Karakterlere bağlanayım harika sunum olsun istiyorsan malesef :(. Seçimler olarak emin değilim ona karar verecek kadar deneyimli değilim.

Witcher 2/3, Skyrim, Cyberpunk 2077(RPG tanımınıza göre değişir),Mass Effect 2, Pillars of Eternity ve Divinity Originals Sin 2 adından en çok söz ettiren oyunlar.

Kişisel olarak Witcher 3 ve Skyrim RPG ve evren yönleriyle benim için en iyiler arasında, hatta belki en iyileri. İlla seçim yapacaksam Witcher 3 derim. Evren ve NPC'ler olarak Skyrim bir başka ama RPG konusunda son 10 yılda Witcher 3'ü geçen olmadı bence daha. Ama dediğim gibi sizin RPG tanımınıza göre değişir. Daha eski usul masaüstü RPG'leri seviyorsanız o konuda Pillars of Eternity son 10 yılın zirvesi bence.

Fallout New Vegas'ı da unutmayalım tabi.Daha oynayacak zaman bulamadım ama RPG dendiği zaman akla ilk gelen oyunlardan.Hayatımızda "New Vegas RPG'si" diye bir kavram var ise bu oyunun ne kadar iyi olduğunu özetler.

Witcher 2/3, Skyrim, Cyberpunk 2077(RPG tanımınıza göre değişir),Mass Effect 2, Pillars of Eternity ve Divinity Originals Sin 2 adından en çok söz ettiren oyunlar.

Kişisel olarak Witcher 3 ve Skyrim RPG ve evren yönleriyle benim için en iyiler arasında, hatta belki en iyileri. İlla seçim yapacaksam Witcher 3 derim. Evren ve NPC'ler olarak Skyrim bir başka ama RPG konusunda son 10 yılda Witcher 3'ü geçen olmadı bence daha. Ama dediğim gibi sizin RPG tanımınıza göre değişir. Daha eski usul masaüstü RPG'leri seviyorsanız o konuda Pillars of Eternity son 10 yılın zirvesi bence.
Güzel tespit. Divinity OS 2 oynadıktan sonra eski usül rpg oyunlarına ilgim oluştu benim de. Pillars of Eternity'i de öğrendiğim iyi oldu. Bir bakayım ben o zaman. Teşkkürler :) .

Güzel tespit. Divinity OS 2 oynadıktan sonra eski usul RPG oyunlarına ilgim oluştu benim de. Pillars of Eternity'i de öğrendiğim iyi oldu. Bir bakayım ben o zaman. Teşekkürler :) .

Biraz eski ve eksik bir oyun ama söyleyeyim. Combat sistemi olarak epey baydı, çok katlanamadım oyuna. Ama tabii sizin oynayıp beğenme olasılığınız da gayet yüksek. Onun yerine Pillars of Eternity 2 ve Baldur's Gate 3 önerebilirim. Özellikle Baldur's Gate 3 masaüstü RPG'lere yeni bir soluk getiren oyun oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı