Son 2 aydır internette aşırı yavaşlama

emreb34

Kilopat
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
370
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Yaklaşık 2-2.5 aydır özellikle akşam saat 9 saatlerinde kendini baskın gösteren anlık aşırı yavaşlamalar meydana geliyor. Bu kendisini oyunlarda ping ile daha çok gösteriyor. Aniden 400'e çıkıp 20'ye geri düşüyor ve bu sürekli oluyor. Modem arayüzünden aşağı fec kısmına gün sonunda baktığımda bazen 400.000'leri buluyor. Fakat garip bir sorunda, canlı yayın açtığımda yayında donmalar vs. olmuyor, oyundaki lag yayına da yansıyor hiçbir problem olmadan. Bu aşağı fec neye işaret ediyor. Bu arada sorun sanırsam sözleşmeyi yenilememizin ardından olmaya başladı. Çünkü ben manuel bir şekilde internetimi aralıklıdan hızlıya, yani Fast Path'e aldırmıştım. Sözleşmeyi yeniledikten sonra aralıklıya geri döndü. Bununla bir bağlantısı olabilir mi? Teşekkürler.

Adsız.png
 
Bende de son 2-2.5 aydır internette bir yavaşlama var oyunlar oynanmaz hale geldi çok ping çıkıyor. Download upload aynı olmasına rağmen videolar ve bazi yerlerde takılıyor. Belki genel bir sorun olabilir.
 
Vodafone evde internet kullanıyorum, TT alt yapısını kullanıyorlar, bende de aynı sorun var 2 ay kadar oldu akşam 21:00 dan sonra özellikle gece 00:00 ve 03:00 de tarayıcıdan sayfa açmakta zorlanıyor.
 
Aslında ben de genel bir sorun olduğunu düşünüyordum, çünkü çevremde bir çok kişi aynı şekilde bu sorundan şikayetçi. Hiç arıza kaydı oluşturmakta istemiyorum çünkü modem resetleyip, port değiştirmekten başka bir şey yapmıyorlar.
 

Geri
Yukarı