Eskiden de pek düzenli bir hayatım yoktu ama en azından aktif spor yapan, sosyal olarak aktif olan birisiydim. 6 ay önce yaz tatiline girmemizle beraber evimden doğduğum büyüdüğüm mahallemden taşınmak zorunda kaldık. Bundan dolayı sosyal çevremden uzak kaldım 3 ay önce okulu bıraktım ve artık benim için çalışma hayatı başladı son 3 aydır düzenli bir iş hayatım var ama artık hiçbir şeye zaman ayıramıyorum. Ne spor ne sosyal hayat ne sağlıklı beslenme ne uyku düzeni hepsi alt üst oldu. Aynı anda ağzıma diş teli takılması beslenme açısından beni çok zora soktu. İşimde evimden uzak olmasından kaynaklı bütün günüm işte ve yolda geçiyor. Sabah 7:30 da kalkıp akşam 7:30 da eve geliyorum (cumartesi saat 4 de eve geliyorum) kalan zamanımıda video oyunlari oynayarak geçiyorum (hafif oyun bağımlılığım var) artık oyun oynamayı birakmam gerektiğinin farkındayım. 3 aydır spor yapamıyorum (3 ay öncesinde deadlift yaparken belimi sakatladım) kronik bir bel ağrısı başladı. Duruşum bile bozuldu (lordoz). Bu süreç içerisınde ağzıma diş teli takıldı ve yemek yemek gerçekten işkence haline geldi son 3 ayda 8 kilo verdim. Ruhsal ve fiziksel olarak kendimi çökmüş hissediyorum. Artık kafam bile düzgün çalışmıyor, kendimi mal gibi hissediyorum. Bu durumu düzeltmek için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör: