dusantadic10
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar selam,
Sınava sayılı günler kaldı ama bazı sorunlardan dolayı şubattan beri tekrarlar dışında doğru düzgün oturup ders çalışamıyorum.
Sizlere sormak istediğim şeyi uzatmadan sorayım:
AYT Matematikten 3 netten fazlasını yapamıyorum.
Bıyıklı Matematik’ten çalışıyordum ama anlatımları gerçekten çok uzun. Bu kadar kısa sürede onun videolarını tamamlamam mümkün mü, emin değilim. Trigonometri için “Sıfırdan Sona Matematik” kanalının 14 Günde AYT Matematik kampını buldum, ama onun da vakit kaybı olmasından korkuyorum.
Ne yapmalıyım, bilmiyorum.
Eşit ağırlıkta hedefim 50 bin sıralama. Edebiyat netlerim şu an 20 civarında, coğrafya ve tarih netlerim de iyi.
Ama AYT ve TYT Matematik bir türlü olmuyor.
TYT Matematikte de 10 netlere düştüm ama genel denemelerde yetiyor.
Bu süreçte özellikle fen ve AYT Matematik netlerimi artırmam lazım.
Sizce bu kalan sürede AYT Matematik için nasıl bir yol izlemeliyim?
Tavsiyeleriniz benim için gerçekten çok önemli.
Sınava sayılı günler kaldı ama bazı sorunlardan dolayı şubattan beri tekrarlar dışında doğru düzgün oturup ders çalışamıyorum.
Sizlere sormak istediğim şeyi uzatmadan sorayım:
AYT Matematikten 3 netten fazlasını yapamıyorum.
Bıyıklı Matematik’ten çalışıyordum ama anlatımları gerçekten çok uzun. Bu kadar kısa sürede onun videolarını tamamlamam mümkün mü, emin değilim. Trigonometri için “Sıfırdan Sona Matematik” kanalının 14 Günde AYT Matematik kampını buldum, ama onun da vakit kaybı olmasından korkuyorum.
Ne yapmalıyım, bilmiyorum.
Eşit ağırlıkta hedefim 50 bin sıralama. Edebiyat netlerim şu an 20 civarında, coğrafya ve tarih netlerim de iyi.
Ama AYT ve TYT Matematik bir türlü olmuyor.
TYT Matematikte de 10 netlere düştüm ama genel denemelerde yetiyor.
Bu süreçte özellikle fen ve AYT Matematik netlerimi artırmam lazım.
Sizce bu kalan sürede AYT Matematik için nasıl bir yol izlemeliyim?
Tavsiyeleriniz benim için gerçekten çok önemli.