Son 6 ayda KTÜ YBS kazanılır mı?

Husooefe

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar EA olarak ktü YBS istiyorum fakat tam adamakıllı calisamadim. Şu son 6 ay adam gibi çalışıp ktü YBS gelir mi? Bir de sizce günümüz şartlarında YBS nasıl bölüm? Devlette kaç maaş alır?

En son 110 bin ile kapatmış sanırım. EA'da 6 ayda derece yapanlar bile var. Sağlam çalışırsanız 20 - 30 bine bile girersiniz.

Kim o 6 ayda derece yapanlar? Paralel evrende ki Abdurrezzak mi?
Bunlar şu an hatırladığım ve hızlıca bulabildiğim, daha bir sürü örnek var. Zeka seviyeniz bu arkadaşlardan daha düşükse bilemem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden direkt saldiri moduna gectiniz? Bilmedigimden kaynakli soru sormustum. Birakin su on yarginizi.

Neden direkt saldiri moduna gectiniz? Bilmedigimden kaynakli soru sormustum. Birakin su on yarginizi.
Hayır, ne saldırısı? 6 ayda derece yapanların paralel evrende abdurrezzak olmadığını, bu Dünyadaki normal insanlar olduğunu söyledim. Zeka seviyenizin bu arkadaşlardan düşük olduğunu düşünüyorsanız bu başka. Bunu saldırı olarak algılıyorsanız o sizin sorununuz yapacak bir şey yok.

Hala saldiriyorsunuz. Ayaginiza bastım sanirim, kaldirayim sorun yok Incinmesin tatli caniniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…