Kim o 6 ayda derece yapanlar? Paralel evrende ki Abdurrezzak mi?En son 110 bin ile kapatmış sanırım. EA'da 6 ayda derece yapanlar bile var. Sağlam çalışırsanız 20 - 30 bine bile girersiniz.
Bunlar şu an hatırladığım ve hızlıca bulabildiğim, daha bir sürü örnek var. Zeka seviyeniz bu arkadaşlardan daha düşükse bilemem.Kim o 6 ayda derece yapanlar? Paralel evrende ki Abdurrezzak mi?
Bunlar şu an hatırladığım ve hızlıca bulabildiğim, daha bir sürü örnek var. Zeka seviyeniz bu arkadaşlardan daha düşükse bilemem.
Hayır, ne saldırısı? 6 ayda derece yapanların paralel evrende abdurrezzak olmadığını, bu Dünyadaki normal insanlar olduğunu söyledim. Zeka seviyenizin bu arkadaşlardan düşük olduğunu düşünüyorsanız bu başka. Bunu saldırı olarak algılıyorsanız o sizin sorununuz yapacak bir şey yok.Neden direkt saldiri moduna gectiniz? Bilmedigimden kaynakli soru sormustum. Birakin su on yarginizi.
Kanka burada zaman harcayacağına git çalış sene sonunda ne olacak bilemeyiz.
Hala saldiriyorsunuz. Ayaginiza bastım sanirim, kaldirayim sorun yokHayır, ne saldırısı? 6 ayda derece yapanların paralel evrende abdurrezzak olmadığını, bu Dünyadaki normal insanlar olduğunu söyledim. Zeka seviyenizin bu arkadaşlardan düşük olduğunu düşünüyorsanız bu başka. Bunu saldırı olarak algılıyorsanız o sizin sorununuz yapacak bir şey yok.
0 dil bilerek yaşamaya çalışmak, ilginç.Hala saldiriyorsunuz. Ayaginiza bastım sanirim, kaldirayim sorun yokIncinmesin tatli caniniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.