F 16 Fighting Falcon
Kilopat
- Makaleler
- 2
neden bu kadar önem veriyorsunuz ki boy'a.
???
Sizce önem verilmesi gerekmez mi?
15 yaşında 1.60 boy normal değildir.
neden bu kadar önem veriyorsunuz ki boy'a.
Normal'i siz mi belirliyorsunuz hocam????
Sizce önem verilmesi gerekmez mi?
15 yaşında 1.60 boy normal değildir.
Öncelikle iş genlerde hocam. Genleriniz de yoksa egzersiz vs ile en fazla 1-2 cm uzarsınız. Erkeklerde 20 yaşa kadar devam eder. Bir anda boy da atabilirsiniz. Bir anda boy atmanın da kötü yanı yırtıklar oluşuyor derinizde.
Normal'i siz mi belirliyorsunuz hocam?
Peki boyun önemini siz mi belirliyorsunuz? 15 yaşında olunması gereken sağlıklı boy 1.75 civarıdır.
Doktor gözetimi altında bunları yapsanız ve doktordan gerekli bilgileri alsanız iyi olur hocam. Fizyolojiye görünün bi. Biz ne kadar bilgi versek de eksik olur doktor değiliz sonuçta.Derimde çok fazla yırtık ve mor çizgiler vardı zamanında. Bacaklarım mosmordu. Bundan 2 sene önce potansiyelimi aşırı zorlayarak yüzüyordum senenin sonucunda oluşmuştu. Boyumun uzadığını ve çevremdekilerin boy atmışın dediğini hatırlıyorum. Tekrardan aynı döneme gireceğim ama bu sefer beslenmeye de dikkat ederek. 1 senenin sonucunda neler olacak bakalım.
Uzamanız çok zor. Genetikleriniz oldukça kısa çünkü.
Boy çok önemlidir ya da önemsizdir diye bir şey demedim ki ben belirleyim. Bu arada türkiyenin boy ortalaması erkeklerde 171 cm. sizin kadar sağlıklı ve normal olamadığımız için özür dileriz hocam türkiye olarak.Peki boyun önemini siz mi belirliyorsunuz? 15 yaşında olunması gereken sağlıklı boy 1.75 civarıdır.
Peki boyun önemini siz mi belirliyorsunuz? 15 yaşında olunması gereken sağlıklı boy 1.75 civarıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.