Son Bir Kaç Gündür Problem Yaşayanlar

Q

Quiet

Ziyaretçi
uhoun.jpg

Özelikle bu hatayı alıyorsanız, üstelik de ne yaparsanız kaç kere tekrar yüklerseniz yükleyin, düzelmiyorsa ;

EU Installer

NA Installer

Link'lerden indirebileceğiniz LoL Eu / NA Downloader'lar ile oyunu yeniden kurarak Patch almayı deneyebilirsiniz.
Ben ancak bu şekilde üstesinden gelebildim. Denemediğim başka bir şey kalmamıştı.

Ancak, yükleme yapmadan önce, özellikle her yerde yüklemenizin şiddetle önerildiği
.Net FrameWork 4.0 ve Adobe Air'ı kaldırmanizi öneririm.
Zira yeni indirdiğim kurulum, hiç bir şekilde ne DirectX, ne de Adobe Air yükleme ihtiyacı duymadı ya da böyle bir yönerge sunmadı. .Net Framework konusunda ise kullanmış olduğum Windows 7 işletim sisteminde mevcut olan .Net Framework 3.5'i aktifleştirdim o kadar.

Bir de ; Patch alırken şöyle bir ekran geldi, fakat "Evet" diyerek devam etmesini istedim. Akabinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

asdgtfb.jpg

Şu anda yeniden, sorunsuz bir şekilde oyuna girebiliyorum. Bilgilerinize arz edilir. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya aynı sorun bende de var. 1 aydır uğraşamıyorum yapamadım. Bütün arkadaşlarım beni bekliyor 1 aydır kafayı yiyeceğim off. :(

Önce bilgisayarında LoL'e dair ne varsa kaldır. Sonra sitesinden yeni, güncel, temiz bir kurulum indir ve yeniden kur... Daha önce sorunsuz çalıştırdıysa PC yine açılır büyük ihtimal.

Ya kardeşim şimdi senin verdiğin EU Downloader'dan indiriyorum umarım düzelir kardeşim. Lütfen hiç kimse bir cevap bulamadı benim sorunuma kafayı yiyeceğim !

Ya kardeşim şimdi senin verdiğin EU Downloader'dan indiriyorum umarım düzelir kardeşim. Lütfen hiç kimse bir cevap bulamadı benim sorunuma kafayı yiyeceğim !
Yeniden indirip, temiz bir kurulum yaparsan olur. Son ayarladıkları Patch'te durum düzelmiş gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 16 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı