AYDNd Kilopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #81 Aurora1 dedi: Dasha Taran Genişletmek için tıkla... Bana hala nüfus memuru isim soy isim yazarken yanlış yazmış gibi geliyor.
Aurora1 dedi: Dasha Taran Genişletmek için tıkla... Bana hala nüfus memuru isim soy isim yazarken yanlış yazmış gibi geliyor.
yusf_3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #82 Şunu da söyleyeyim bu sınavın hayatınızda neredeyse hiçbir önemi yok keyfinize bakın ben çıkarken gülüyordum.
Şunu da söyleyeyim bu sınavın hayatınızda neredeyse hiçbir önemi yok keyfinize bakın ben çıkarken gülüyordum.
canercel Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 3 Haziran 2023 #83 Birgenç dedi: Discord varmı Genişletmek için tıkla... canercel #3232 Bizim sınavdan sonra cevap veririm insanazoradam dedi: kaçıncı sınıfsın Genişletmek için tıkla... 12
Birgenç dedi: Discord varmı Genişletmek için tıkla... canercel #3232 Bizim sınavdan sonra cevap veririm insanazoradam dedi: kaçıncı sınıfsın Genişletmek için tıkla... 12
B Birgenç Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #84 canercel dedi: Bizim sınavdan sonra cevap veririm Genişletmek için tıkla... Sınavdan sonra ulaşırım şimdiden teşekkürler.
canercel dedi: Bizim sınavdan sonra cevap veririm Genişletmek için tıkla... Sınavdan sonra ulaşırım şimdiden teşekkürler.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.444 Çözümler 6 3 Haziran 2023 #85 mirac_34 dedi: Hadi bakalım senden derece bekliyoruz. İlk konularından beri takip ediyorum seni bunda da Full çekeceğine eminim. Hadi koçum benim. Full çektiğini bize kanıtla IBAN at sana harçlık yollayayım. Genişletmek için tıkla... Ş-şey matematiği fullemiştim ben bana harçlık yok mu? canercel dedi: Sana yazacaktım yanlış gitti erkeksin değil mi ? Genişletmek için tıkla... hocam taliplerinizi arıyorsunuz heralde mesir macunu falan mı yediniz?
mirac_34 dedi: Hadi bakalım senden derece bekliyoruz. İlk konularından beri takip ediyorum seni bunda da Full çekeceğine eminim. Hadi koçum benim. Full çektiğini bize kanıtla IBAN at sana harçlık yollayayım. Genişletmek için tıkla... Ş-şey matematiği fullemiştim ben bana harçlık yok mu? canercel dedi: Sana yazacaktım yanlış gitti erkeksin değil mi ? Genişletmek için tıkla... hocam taliplerinizi arıyorsunuz heralde mesir macunu falan mı yediniz?
insanazoradam Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 179 3 Haziran 2023 #86 Eldrithc dedi: Ş-şey matematiği fullemiştim ben bana harçlık yok mu? Genişletmek için tıkla... kaç puan almıştın
Eldrithc dedi: Ş-şey matematiği fullemiştim ben bana harçlık yok mu? Genişletmek için tıkla... kaç puan almıştın
G GodsLonelyMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 10 Yer Samsun-Havza-Kocapınar Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 1600AF Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb Adata SU630 240GB WD BLUE 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2023 #87 EkmekArasıRam dedi: Ah be. Hem doğduğun hem de en stresli günün. Genişletmek için tıkla... Hocam strese boşuna girmeyin çünkü bu son değil yeni bir başlangıç daha üniversite sınavı var.
EkmekArasıRam dedi: Ah be. Hem doğduğun hem de en stresli günün. Genişletmek için tıkla... Hocam strese boşuna girmeyin çünkü bu son değil yeni bir başlangıç daha üniversite sınavı var.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.444 Çözümler 6 3 Haziran 2023 #88 insanazoradam dedi: kaç puan almıştın Genişletmek için tıkla... 1.08 yüzdelik yaptım.
insanazoradam Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 179 3 Haziran 2023 #89 Eldrithc dedi: 1.08 yüzdelik yaptım. Genişletmek için tıkla... helal olsun hangi sene katıldın lgs ye
Eldrithc dedi: 1.08 yüzdelik yaptım. Genişletmek için tıkla... helal olsun hangi sene katıldın lgs ye
canercel Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 430 Çözümler 2 3 Haziran 2023 #90 Eldrithc dedi: Ş-şey matematiği fullemiştim ben bana harçlık yok mu? hocam taliplerinizi arıyorsunuz heralde mesir macunu falan mı yediniz? Genişletmek için tıkla... Kız pp koydukları için yazmıştım diğer mesajlarımı okursan iyi olur.
Eldrithc dedi: Ş-şey matematiği fullemiştim ben bana harçlık yok mu? hocam taliplerinizi arıyorsunuz heralde mesir macunu falan mı yediniz? Genişletmek için tıkla... Kız pp koydukları için yazmıştım diğer mesajlarımı okursan iyi olur.