- Makaleler
- 4
O yüzden 20 matematik sorusunun sadece 4ünü yaptım. Onların üçü de yanlıştı zatenTek tavsiyem sakın bilmediğiniz soruyu atmayın.
Bu yüzden 50 puana yakın kaybettim diye tahmin ediyorum![]()
O yüzden 20 matematik sorusunun sadece 4ünü yaptım. Onların üçü de yanlıştı zatenTek tavsiyem sakın bilmediğiniz soruyu atmayın.
Bu yüzden 50 puana yakın kaybettim diye tahmin ediyorum![]()
Geçen sene.helal olsun hangi sene katıldın lgs ye
Biliyorum dalga geçiyorum ama sen genede mesir macunu yeme.Kız pp koydukları için yazmıştım diğer mesajlarımı okursan iyi olur.
hocam erken yatın lise araştırın zor soruları işaret bırakıp hemen atlayın kalktığınızda kahve çay soğuk su yumurta patates hepsini gömün yüzünüze su fırlatın sınavı nasıl yapacağınızı değil gitmek istediğiniz yerleri düşünün "artık sarhoşken bile aramam" dinlemeyin iyi şanslarMalum sınava son gün! Eminim (?) herkes iyi not alır(?).
Ben 20 soruyu da atmıştımO yüzden 20 matematik sorusunun sadece 4ünü yaptım. Onların üçü de yanlıştı zaten![]()
@insanazoradam nerde kaldı harçlığım ya![]()
Ama olmaz daha ne yapayım ben? Matematiği fullemişim 1 yüzdelik yapmışım ohoo. Bi 20 tl alırım.Hocam fullemeniz lazımdı sınavı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.