Son hafta yoklama alınır mı?

@CHRİS W4LKER, müdür yardımcıları son güne kadar yoklama girebilir. Belki o yoklama sonradan da girilebilir, bunu bilemeyiz. Hocanızın net konuşması doğru değil.

Dediğiniz gibiyse bende gideyim o zaman. Zaten ders işlenmeyecek ne gerek var diyordumda yapacak bir şey yok gideceğim boş boş oturcam okulda mecbur. Bütün hocalar hababam sınıfı açıyor zaten ders işledikleri yok.
 
@CHRİS W4LKER, kitap okuyabilirsin. Sınav öğrencisiysen git kitap götür, orada çalış. Faydalı olacaktır.

Pek çok kez düşündüm denedim bile ama olmuyor diğer öğrenciler çok fazla ses yapıyor normal fısıldaşarak konuşsalar yine tamamda anırıyorlar resmen kitap okuyamıyorum hocanında umurunda değil sadece arada bir iki susun diyor ama sonra telefonuyla oynamaya devam ediyor. 1.dönemin bütün yazılıları bitti bir de.

Yapacak bir şey yok artık ne yapalım. :( 1 hafta daha hayvan gibi sıkılıcam.
 
@CHRİS W4LKER, anlıyorum. Ama bence kitap okunabilir, sesli ortamda kitap okumaya kendinizi alıştırabilirsiniz. Onun dışında en kötü ihtimalle gidip film izleyin bence zararı olmaz.

Kendimi alıştırmayı denerim sağ olun alışamasamda yapacak bir şey yok hocaların akıllı tahtadan açtığı sıkıcı filmleri eğlenerek izlemeye çalışacağım. Kemal Sunal filmleri yine biraz iyide ama bazı hocalar aşırı sıkıcı şeyler açıyor.
 

Geri
Yukarı