Son mu geliyor?

Dünya hiçbir zaman iyi değildi zaten. Büyük savaş denilen 1.dünya savaşı her şeyi bitirecek savaş dendi milyonlarca insan öldü bir şey değişmedi. Peşinden hemen 2.dünya savaşı geldi daha büyük kaos ortaya çıktı yine ölen insanlar oldu dünya yerle bir oldu son geldi mi? Hayır. Bu tarihten sonra da yine sayısız savaş oldu yine herkes dünyanın sonu geldi dedi ama hiçbir değişen bir şey olmadı. Kısacası savaşlar her zaman olur ve asla bitmez. Teknoloji her daim gelişmeye devam ediyor ve ileride şimdiki sorun dediğimiz hastalıklar grip olacak ve yeni hastalıklar gelecek. Yani dünya'nın elbet bir sonu olacak lakin bunun hemen birkaç yılda olacağını düşünmüyorum.

Öyle hemen 3.dünya savaşı patlak verecek diyen arkadaşlarda çok bekler. Artık savaşlar zengin fakir diye etkilemiyor eskisi gibi tank ve tüfekle olmuyor o işler. Şu anda bile savaşın tam ortasındayız.

Bende kendi fikrimi belirttim senin burada rahatsız olma sebebin nedir?
"Saçma" kelimesi bir fikir değil. Fikrin bir nedeni vardır, sen bu nedenle birlikte anlattığın zaman fikir olur. Saçma ama neden saçma ?

Dünya hiçbir zaman iyi değildi zaten. Büyük savaş denilen 1.dünya savaşı her şeyi bitirecek savaş dendi milyonlarca insan öldü bir şey değişmedi. Peşinden hemen 2.dünya savaşı geldi daha büyük kaos ortaya çıktı yine ölen insanlar oldu dünya yerle bir oldu son geldi mi? Hayır. Bu tarihten sonra da yine sayısız savaş oldu yine herkes dünyanın sonu geldi dedi ama hiçbir değişen bir şey olmadı. Kısacası savaşlar her zaman olur ve asla bitmez. Teknoloji her daim gelişmeye devam ediyor ve ileride şimdiki sorun dediğimiz hastalıklar grip olacak ve yeni hastalıklar gelecek. Yani dünya'nın elbet bir sonu olacak lakin bunun hemen birkaç yılda olacağını düşünmüyorum.

Öyle hemen 3.dünya savaşı patlak verecek diyen arkadaşlarda çok bekler. Artık savaşlar zengin fakir diye etkilemiyor eskisi gibi tank ve tüfekle olmuyor o işler. Şu anda bile savaşın tam ortasındayız.

Mesela bu arkadaşın bir fikri var, bu fikri neden ve örnekler ile açıklamış, olması gereken bu.

Dünya hiçbir zaman güllük güllistanlık değildi. Savaşlar, pandemiler ve kıtlıklar hep vardı. Bence en büyük tehlike nüfus artışı. 1800'lere kadar milyonlarca yıl boyunca 1 milyar nüfusa ulaşamayan dünya 200 yılda 7 milyar arttı.

dünya küresel ısınmadan, nüfus'un artmasın'dan, hastalıkların çoğalmasından, açlık sorunları, savaşlardan ve birçok daha sayamadığım sebepten kendini bitiriyor.önümüzdeki 10 veya 15 yıl içerisinde nüfusun 2 katına çıkıcağı ve insanların açlıktan, hastalık'tan, savaşlardan etkileneceği açıkça belli olmakla beraber yapılan nükleer Testler'de savaşların ne kadar acımasız olacağını gözler önüne seriyor. Ufak bir kıvılcımla dünyanın sonunun geliceğini düşünüyorum sizce durum ne olacak hayatın son bulması 5, 10 mu yoksa 25, 50 yılmı sürecek bilemeyiz ama çok yakında dünya'nın sonu insanlar yüzünden gelecek...

Eki Görüntüle 1902408

Eki Görüntüle 1902410

Özellikle nüfus'un artmasıyla beraber ve Rusya - Ukrayna arasındaki savaşın kızışması bizi büyük bir açlık krizine sürükleyecek gibi duruyor. Eğer yeterince stok yapılmazsa insanlar 1 ekmek için bile birbiriyle savaşabilir.

Eki Görüntüle 1902413

Eki Görüntüle 1902416

Aynı şekilde virüslerinde bu Sebebiyet'ten artıcağı veya dünya'daki bazı kişiler tarafından yayılacağını düşünüyorum. Dünyayı önümüzdeki yıllarda büyük bir kriz bekliyor. Her geçen gün hayat kalitesi düşüyor küresel ısınma artıyor. Suyumuz tükeniyor. Sonumuzu hazırlıyoruz.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Savaş dün de oluyordu bugün de oluyor yarında olacak. Dünyanın sonu geliyor ya da insanlığın sonu geliyor düşüncesi tamamen safsatadan ibaret. Nüfus hızlıca arttığı için millet açlık ve hastalıktan ölürse nüfus belli bir miktara kadar geriler ve her şey düzelir. Kim neye ınanırsa ınansın, kıyamet ve dünyanın sonu Allah istemedikçe gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı