Son olaylardan sonra Kaspersky kullanılır mı?

Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber Rusya, yaptırımlarla resmen dünyadan soyutlandı. Kaspersky'da bildiğiniz üzere Rusların. Böyle bir durumda Kaspersky hâlâ kullanılır mı? Sonuçta tüm bilgilerimize erişiyordur bu virüs programı. Ne yapacakları belli olmuyor bunların. Yaptırımlar ve savaş karşılığında insanların bilgilerini kötü niyetli kullanırlar mı sizce? Yoksa ben mi saçma sapan kuruntu yapıyorum :D
Rusya'nın olduğu devletin olduğu anlamına gelmiyor ki, şirket Rus o kadar.

Ruslar yapar da diğer ülkeler yapmaz şeklinde düşünmek kadar saçma sapan bir düşünce şekli olamaz. E bu Amerika da teröristleri destekliyor ya? Onların yaptıklarının bu kadar gündem olmamasının tek nedeni medyayı iyi kullanıyor olmaları. Bilgilerini Ukrayna-Rusya savaşı gibi seni uzaktan ilgilendiren bir olay üstüne çalmalarından değil de yanı başındaki teröristlerin eline geçirmelerinden kork sen. Rusları diğerlerine bin kere tercih ederim.

Haberi okuyunca aklıma direkt bu konu geldi. Almanya'daki siber güvenlik yetkilileri Kaspersky yerine alternatif antivirüs yazılımlarının kullanılmasını söylemiş.

Haberi okuyunca aklıma direkt bu konu geldi. Almanya'daki siber güvenlik yetkilileri Kaspersky kullanılmamasını söylemiş.

Yaptırım artık yaptırım olmaktan çıktı artık. Bu zamana kadar nedense bilinmiyordu ne hikmetse savaş ortasında çıktı. Yanlış anlaşılmasın fanboy ve Rusya tutmuyorum ama yeter yani resmen karalama kampanyasına dönüştü.

Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber Rusya, yaptırımlarla resmen dünyadan soyutlandı. Kaspersky'da bildiğiniz üzere Rusların. Böyle bir durumda Kaspersky hâlâ kullanılır mı? Sonuçta tüm bilgilerimize erişiyordur bu virüs programı. Ne yapacakları belli olmuyor bunların. Yaptırımlar ve savaş karşılığında insanların bilgilerini kötü niyetli kullanırlar mı sizce? Yoksa ben mi saçma sapan kuruntu yapıyorum :D
Gmail, Yahoo mail, Chrome browser, Windows işletim sistemi, iOS veya Android telefon, vs. vs. kullanıyorsanız, internet tarayıcılarınızdaki eklentiler "her iletilen ve alınan bilgiyi okurum" diye belirtmişse... bu kuruntu niye?

Yaptırım artık yaptırım olmaktan çıktı artık. Bu zamana kadar nedense bilinmiyordu ne hikmetse savaş ortasında çıktı. Yanlış anlaşılmasın fanboy ve Rusya tutmuyorum ama yeter yani resmen karalama kampanyasına dönüştü.

O da aklıma geldi, her şeye yaptırım yapıyorlar. Bu haber de yaptırım amaçlı çıkartılmış bir haber olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı