Son sene çalışıp derece yapılır mı?

Ravensvarpe

Decapat
Daha fazla  
Bu konuda birkac tane icerik vardi fakat eski olduğunu düşündüm ve tekrar sormak istiyorum.
TYT netlerim su şekilde.
Türkçe: 28-32
Mat: 15-16
Sosyal: 14-16
Fen: 4-5
11. sinifim da oldukça bos gecti denemelerde netim 10u gecmez, sayisalim. Bu yaz 12 olmadan TYT'ye mi onem vermeliyim 11 konularini mi bitirmeliyim? Düzenli programlı bir calismayla 10kya girebilir miyim?

Bu konuda birkac tane icerik vardi fakat eski olduğunu düşündüm ve tekrar sormak istiyorum.
TYT netlerim su şekilde.
Türkçe: 28-32
Mat: 15-16
Sosyal: 14-16
Fen: 4-5
11. sinifim da oldukça bos gecti denemelerde netim 10u gecmez, sayisalim. Bu yaz 12 olmadan TYT'ye mi onem vermeliyim 11 konularini mi bitirmeliyim? Düzenli programlı bir calismayla 10kya girebilir miyim?

Takipteyim konuyu, bende son sene çalışmayı düşünüyorum. 9, 10, 11'im bomboş geçti diyebilirim, ailem dershaneye verdi ders çalışmak yerine karı kızla takıldım bu sene, şimdi aklım başıma geldi.

Hocam şunu söyleyeyim son sene kesinlikle yapılır. Şöyle zaten her dersten bilinmesi gereken konu sayısı 6 7 civarı (çok soru gelen), bunları düzenli çalışsan rahat bitirirsin. Kalanlar da zaten kolay konular.
Ama düzenli çalışman gerek. Ben çalışmadım mezuna kalıcam sanırım :(

Hocam şunu söyleyeyim son sene kesinlikle yapılır. Şöyle zaten her dersten bilinmesi gereken konu sayısı 6 7 civarı (çok soru gelen), bunları düzenli çalışsan rahat bitirirsin. Kalanlar da zaten kolay konular.
Ama düzenli çalışman gerek. Ben çalışmadım mezuna kalacağım sanırım :(

Hocam hiç temel yoksa kazanılır mı 1 senede peki?

Yazın TYT çalışın. Özellikle TYT'te okul denemelerinde Fen eleyici oluyordu bizim okulda. İkinci döneme kadar TYT bitmiş olsun. İkinci dönem de AYT denemeleriyle beraber AYT baskılayın. Şuanki netleriniz fena değil, bi 90 TYT + 60 AYT falan yapsanız çok güzel sıralama yaparsınız.
Geçen sene ben de böyle diyordum. Yaz tatilinde 25 net arttırmıştım tyt den. Okul açıldığından beri dershane ile birlikte çalışamıyorum :( Tyt yerinde sayıyor ayt kanayan yaram. Galiba mezuna kaldım 😢

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı