Son zamanlarda hileler arttı mı?

kevlar07

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sizce son zamanlarda hileler arttı mı? Oyuncuların profil levellerine baktığımda 1 level gösteriyor, profilleri de anonim. Hile belirtileri çok fazla, çileden çıkartıyorlar insanları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok kişi oyuna başladı piyasanın patlaması sebebi ile haliyle hileler arttı, oyun zaten hileler konusunda bir şey yapmıyor ümitsiz vaka. Ben şahsen edeceğim kârı ettim tüm kırmızı skinleri ve elimde ne var ne yok sattım oyunu bıraktım haftada 1 kasa düşürmek için giriyorum fazlası zarar. Valorant oyna orada hile olmuyor.

Arkadaşlar merhaba sizce son zamanlarda hileler arttı mı? Oyuncuların profil levellerine baktığımda 1 level gösteriyor, profilleri de anonim. Hile belirtileri çok fazla, çileden çıkartıyorlar insanları.

Aslında hala aynı seviyede hilelerin gelme olasılığı, seçkin al daha çok düşük ihtimal ile hile geliyor ben şu ana kadar seçkinde hileye denk gelmedim. Zaten çoğu hileci seçkin almazlar 15 dolar fiyatı var hesap ban yerse bosa gider o yüzden seçkin'in varsa daha iyi olur.

Aslında hala aynı seviyede hilelerin gelme olasılığı, seçkin al daha çok düşük ihtimal ile hile geliyor ben şu ana kadar seçkinde hileye denk gelmedim. Zaten çoğu hileci seçkin almazlar 15 dolar fiyatı var hesap ban yerse bosa gider o yüzden seçkin'in varsa daha iyi olur.

Seçkin hesabımda bile hile geliyor.

Piyasada adam gibi hikayeli oyun kalmadı. Geliştiriciler de çok yavaş çıkarıyor çıkarınca da optimizasyonu berbat çıkıyor. Haliyle insanlar online oyunlarda zaman öldürmeye gidiyor. Single oyunlara alışık oldukları için de hileye kaçıyorlar. Counter Strike zaten hile dolu oyun ben bile ban yiyene kadar kullandım. CS:GO'da VAC çok kolay bypass ediliyordu ve CS 2 çıkana kadar o bypass açığı da kapatılmadı. Overwatch fark edene kadar ban yememiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı