[Sona Erdi] Steam 10 TL Cüzdan Kodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çekiliş sonucunu akşam açıklayacaktım, fakat bayram günü birilerini mutlu etmek istedim.

Kazanan 82. mesajı atan kişi, yani @Silinen üye!
Tebrik ediyorum. Bu gün saat 00:00'a kadar iletişim bilgilerinizi benimle paylaşmanız gerekiyor -aktifliğinizi de kontrol etmek amacı ile-.

Yedek talihlimiz de 98. mesajı atak kişi yani @volkandemirel01! Sebi de tebrik ediyorum dostum. Eğer @Silinen üye bu gün saat 00:00'a kadar cevap vermez ise hediyeyi @volkandemirel01'e devretmem gerekiyor.

Çekilişe olan ilgiden dolayı yenisi gelecek. Kaybedenler üzülmesin, bir dahakine artık. :)

Eki Görüntüle 426485
Yaaa. Bende heyecanlandım. Oyun alacaktım. Steam cüzdanımda halihazırda 65 TL vardı. Şimdi gidip yatırmam gerekecek. Neyse kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Size de çok teşekkürler. :)

Bu günden itibaren 11 Ağustos 2019 tarihine kadar katılabilirsiniz.

Hocam ileride tekrar yaparsanız tam gün ve saati belirtirseniz daha iyi olur kanımca. Tarihine kadar denilince o tarihinde geçerli olduğunu düşünüyorum. Yanlışım varsa lütfen beni düzeltin. Dahil olmasa bile saat olarak belirtmek daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Kazanan kişiye hayırlı olsun :)

Bu günden itibaren 11 Ağustos 2019 tarihine kadar katılabilirsiniz.

Hocam ileride tekrar yaparsanız tam gün ve saati belirtirseniz daha iyi olur kanımca. Tarihine kadar denilince o tarihinde geçerli olduğunu düşünüyorum. Yanlışım varsa lütfen beni düzeltin. Dahil olmasa bile saat olarak belirtmek daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Kazanan kişiye hayırlı olsun :)
Doğru diyorsunuz, fakat "kadar" bildiğim kadarıyla dahillik anlamı katmaz. Fakat haklısınız, karışıklığa sebep olabilecek bir kelime, bir dahakine saat vereceğim :)

Çekiliş sonucunu akşam açıklayacaktım, fakat bayram günü birilerini mutlu etmek istedim.

Kazanan 82. mesajı atan kişi, yani @Silinen üye!
Tebrik ediyorum. Bu gün saat 00:00'a kadar iletişim bilgilerinizi benimle paylaşmanız gerekiyor -aktifliğinizi de kontrol etmek amacı ile-.

Yedek talihlimiz de 98. mesajı atak kişi yani @volkandemirel01! Sebi de tebrik ediyorum dostum. Eğer @Silinen üye bu gün saat 00:00'a kadar cevap vermez ise hediyeyi @volkandemirel01'e devretmem gerekiyor.

Çekilişe olan ilgiden dolayı yenisi gelecek. Kaybedenler üzülmesin, bir dahakine artık. :)

Eki Görüntüle 426485
Kardeşim merhaba kazandığım için çok mutluyum bu arada. Abi bu benim arkadaşın hesap. Asıl camon31 şu an maalesef 1 ay boyunca uzaklaştırma aldı o yüzden mesaj atamıyorumda wp numara mail herhangi bir şey ne olursa artık atarsan kanıtlarım hesabın bana ait olduğunu yedeğe gitmesin 40 yılda 1 tane kazandım vallaha deliricem şimdi.

Kardeşim merhaba kazandığım için çok mutluyum bu arada. Abi bu benim arkadaşın hesap. Asııl camon31 şu an maalesef banlı 1 ay boyunca o yüzden mesaj atamıyorumda wp numara falan atarsan kanıtlarım hesabın bana ait olduğunu abi yedeğe gitmesin 40 yılda 1 tane kazandım vallaha deliricem şimdi.
Bu durumda ne yapacağım bilemiyorum. Telefon numaramı paylaşma taraftarı değilim. Başka bir şekilde kanıtlayabilir misiniz?

Bu durumda ne yapacağım bilemiyorum. Telefon numaramı paylaşma taraftarı değilim. Başka bir şekilde kanıtlayabilir misiniz?

fsdsdf.png
Asıl hesaptan ekran görüntüsü aldım yeter mi hocam ?

Yetmedi ise mailleşebiliriz hocam ne yapar ne ederim kanıtlarım ben bunu. En azından şu süreyi uzatında gitmesin.

İsterseniz discord v.b yerlerdede konuşabiliriz.

Hocam isterseniz mail paylaşın, arkadaş ta ekran görüntüsü atsın.
Video bile atarım hocam ne diyosun 40 yılda 1 şey kazandım o da gidicek şimdi. Delirmemek elde değil.
Hocam asıl hesaptan sizi takip ettim hocam göründü mü ? Asıl hesapta da son etkinlik v.b görünmekte hocam. Siteye giripte etiketi görmemem imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı