Enes031
Centipat
- Katılım
- 22 Ekim 2023
- Mesajlar
- 99
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Son bahar indirimleri ile çok fazla oynamak istediğim olan GTA serisinin 4. oyunu 20 dolardan 6 dolar olmuş sizce aldığıma değer mi? Yoksa 15 dolara GTA V mi almam gerek?
Ya zaten ben net 4 ü alacam çünkü hep denemek istedim ve şimdi baya indirimde duruma bağlı ets 2 içinde dlc alabilirim helki6 dolar 207 TL 15 dolar 519 TL bence GTA 4 al.
Bence GTA 4, intro müziği yeter.Son bahar indirimleri ile çok fazla oynamak istediğim olan GTA serisinin 4. oyunu 20 dolardan 6 dolar olmuş sizce aldığıma değer mi? Yoksa 15 dolara GTA V mi almam gerek?
6 dolar 207 TL 15 dolar 519 TL bence GTA 4 al.(eğere çok paran varsa GTA 5 al.
Ya zaten ben net 4'ü alacağım çünkü hep denemek istedim ve şimdi bayağı indirimde duruma bağlı ETS 2 içinde DLC alabilirim helki.
Bu hafta cmt günü net alacamBence GTA 4, intro müziği yeter.
Sistem eski aga ondan deneyemiyorum pekYeni nesil oyunları denediysen eziyet gibi gelir ben sana söyliyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.