SonicMaster ve Windows 8

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
ASUS ET2400IGTS bilgisayarıma Windows 8 yükledim. (Sonunda :D) Asus'un Windows 7 64 Bit için vermiş olduğu son sürücüleri yükledim fakat sonuçta 2011'den kalma sürücüler. Sonic Master şu anda çalışıyor. Ben Realtek'in sitesinden R.2.70 Windows 8 güncel driverlerini yüklediğimde Sonic Master özelliğini kaybedecek miyim ? Sonuçta Realtek HD Audio Yöneticisini açtığımda altta bir ASUS simgesi görmekteyim.

Realtek'in sitesinde indirmeden önce bunlar genel sürücülerdir, tam özelliklerden yararlanmak için lütfen anakart/bilgisayar üreticisinin sitesinden driverleri indirin uyarısı beni tedirgin etti. Ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarla ilgili bir sorunum vardı. Acronis TrueImage'den Windows 7 Backup'larıma girdim ve C:/Program Data/SonicFocus yolundaki ayar dosyalarını kullandım. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilir. Varsayılan ayarların resimlerini koyuyorum.

h1ODH.jpg
wSsuG.jpg
QbzNG.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı