(Sonlanan indirim) Razer Deathadder V2 249 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler bilgilendirme için. Stok olarak aldım, şu an kullanmakta olduğum mouse biraz sıkıntılı bozulana kadar kutusunda kalsın öylece.

Sanmam. Farenin ettiği fiyat çok daha fazla.

Rampage blaze SMX-R70 mouse yi kullanıyorum bunda sorun çıkar mı elime sığarmı.

Halihazırda kullandığım 2 farklı mouse var, ikisi de bozulursa diye kenarda tutsam. Baktım ki ikisi de bozulmuyor, para ihtiyacım var diyelim, 250₺ üstüne satılır mı mesela?
Şuanda Sahibinden de 2. Elleri bile 340 üzeri satılıyor, öyle düşünün. Bence rahat satılır ama dediğiniz kadar düşmese bile normalde 450 olan fiyatlar biraz da olsa aşağı inebilir.

Halihazırda kullandığım 2 farklı mouse var, ikisi de bozulursa diye kenarda tutsam. Baktım ki ikisi de bozulmuyor, para ihtiyacım var diyelim, 250₺ üstüne satılır mı mesela?
Ben de aynı durumdayım fakat bir yandan da kutunun içindeki ürün bozuksa belki 1 yıl bozuk ürünü köşede tutmuş olacağım.

Ben de aldım. Satmak için almayın arkadaşlar bu mouse çok iyi. Bende garantiden gelen sıfır g502 olmasına rağmen bunu da aldım Büyük ihtimalle bunu kullanırım. Teşekkürler.

@WTC Ah be hocam... 1-2 hafta daha bekleseniz indirimi yakalardınız
Sizce yarın akşama kadar indirim sürer mi? Ve sizce ticaret için 1 tane alınması mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…