Sanmam. Farenin ettiği fiyat çok daha fazla.Şimdi bir soru sormak istiyorum. Ben bu mouseyi aldım, Razer kalitesini de biliyorum, bu mouse da çok iyi onu da biliyorum. Fakat fiyatın bu denli düşmesi biraz kafamı karıştırdı. Acaba Blackshark V2X gibi bu da bir anda düşüp aynı fiyattan satılmaya devam eder mi?
Halihazırda kullandığım 2 farklı mouse var, ikisi de bozulursa diye kenarda tutsam. Baktım ki ikisi de bozulmuyor, para ihtiyacım var diyelim, 250₺ üstüne satılır mı mesela?Sanmam. Farenin ettiği fiyat çok daha fazla.
Halihazırda kullandığım 2 farklı mouse var, ikisi de bozulursa diye kenarda tutsam. Baktım ki ikisi de bozulmuyor, para ihtiyacım var diyelim, 250₺ üstüne satılır mı mesela?
Şuanda Sahibinden de 2. Elleri bile 340 üzeri satılıyor, öyle düşünün. Bence rahat satılır ama dediğiniz kadar düşmese bile normalde 450 olan fiyatlar biraz da olsa aşağı inebilir.Halihazırda kullandığım 2 farklı mouse var, ikisi de bozulursa diye kenarda tutsam. Baktım ki ikisi de bozulmuyor, para ihtiyacım var diyelim, 250₺ üstüne satılır mı mesela?
Ben de aynı durumdayım fakat bir yandan da kutunun içindeki ürün bozuksa belki 1 yıl bozuk ürünü köşede tutmuş olacağım.Halihazırda kullandığım 2 farklı mouse var, ikisi de bozulursa diye kenarda tutsam. Baktım ki ikisi de bozulmuyor, para ihtiyacım var diyelim, 250₺ üstüne satılır mı mesela?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.