(Sonlanan indirim) Razer Deathadder V2 249 TL

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 195
  • Görüntüleme 14.092
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki hocam mousunuzdan memnun musunuz? Benim elim 18cm olmasına rağmen bombesinden dolayı pek alışamamıştım. Biraz daha palm tutanlar için yapılmış bir fare.
Biraz bana da bombeli geldi. Yan tuşlara erişmesi pek kolay olmuyor. Elim çok büyük sayılmaz. Ama genel olarak bayağı memnunum. Tıklama kalitesi vs. çok güzel. Sağ tıklayınca gövdede oynama oluyor ama o kadar rahatsız etmiyor. Keşke elim biraz daha büyük olsaydı diyorum bazen :) Çünkü eli büyük olanların vazgeçilmezi olabilir bu mouse.
@WTC Kullanan biri size olarak sorayım. Sence ROG STRIX Impact 2'den geçilir mi? Daha doğrusu değer mi?
Maalesef o fare hakkında bilgim yok. Yalnız boyut olarak daha küçük duruyor. Deathadder V2 biraz büyük bir mouse. El ölçüleri önemli. 249TL olduğu için geçilebileceğini düşünüyorum. Çünkü Deathadder V2 piyasa değeri çok daha yüksek. Ben daha 2 hafta önce falan 450TL'ye yine İtopya'dan aldım. Hafif, tıklama kalitesi çok iyi. Optiği zaten herkes tarafından biliniyor. Yani kısaca geçebilirsin bence. Bir daha bu fiyattan görmen de kolay olmaz.

Vallahi şansın böylesi. Şimdi gördüm indirimi etiketlenince. Hiç bu kadar düşeceğini beklemezdim. Sudan ucuz... Almayanı döverler :) 14 gün iade hakkım devam ediyor ama hiç o işlere girişmem. Etik olmaz. Kısmet değilmiş. Bize 450TL'ye patlamış oldu :( arkadaşlara tavsiyem, kullanın veya kullanmayın kesinlikle alın.

Bende 5 gün önce 450 TL'ye aldım yarın iade edeceğim çok fazla süre geçse uğraşmazdım ama 5 gün için değer diye düşünüyorum.

Bende 5 gün önce 450 TL'ye aldım yarın iade edeceğim çok fazla süre geçse uğraşmazdım ama 5 gün için değer diye düşünüyorum.
Daha yeni indirimli diye 450TL'ye aldım, 250TL'ye düşürmüşsünüz diyerek para üstü isteyebilirsiniz. Belki olumlu dönüş yaparlar ama sanmıyorum. Benim de iade sürem devam ediyor fakat kargosudur, onayıdır bilmem nesidir derken uğraşasım gelmedi. Çünkü iade konusunda ambalaj açıldığı zaman sıkıntı yaratabiliyor İtopya. Bir de 450TL'ye aldığınızı görürlerse, indirim yüzünden iade yaptığınızı tahmin eder ve iyice yokuşa sürebilirler. Tekrardan alacaksınız çünkü. Siz bilirsiniz. Şansınızı deneyebilirsiniz.

Daha yeni indirimli diye 450TL'ye aldım, 250TL'ye düşürmüşsünüz diyerek para üstü isteyebilirsiniz. Belki olumlu dönüş yaparlar ama sanmıyorum. Benim de iade sürem devam ediyor fakat kargosudur, onayıdır bilmem nesidir derken uğraşasım gelmedi. Çünkü iade konusunda ambalaj açıldığı zaman sıkıntı yaratabiliyor İtopya. Bir de 450TL'ye aldığınızı görürlerse, indirim yüzünden iade yaptığınızı tahmin eder ve iyice yokuşa sürebilirler. Tekrardan alacaksınız çünkü. Siz bilirsiniz. Şansınızı deneyebilirsiniz.

Farklı bir hesaptan aldım zaten hocam bu aldığımı iade edeceğim 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkım var ne derse desinler.

Yaptığınız dini açıdan veya ahlak açısından pek etik değil ama yine de siz bilirsiniz.

Biraz daha küçük olsa ben de alacaktım bir tane ama elim için biraz büyük bir mouse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı