Hediye [Sonlandı] 1 kişiye 500 TL Steam cüzdan kodu

Katılıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • bağış dekont.png
    bağış dekont.png
    68,5 KB · Görüntüleme: 68
Buradan yazabilirsiniz.
Ceza alıyorum galiba az önce yazdım ama silinmiş bir daha yazayım hocam ben Skyla çifte hesaptan dolayı bir moderatör hesabımı kapattın olayın cezanın yanlış olduğu anlaşılınca ki Recep Baltaşın USBli küllük tweet'ine bakarak görebilirsiniz yeni bir hesap açmam söylendi ondan dolayı 1 kuralı yapma imkanım yok yine de katılmış sayılıyor muyum?. @flayzeraynx
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yine ben!

Bugün yine cömertliğim tuttu ve 1 kişiye 500 TL Steam kodu hediye edeceğim.

Geçen seferden dilim yandığı için bu sefer çekilişe katılmak için şartları önden belirteceğim ki daha önceki gibi bir yoğunluk yaşamayalım. Daha önceki "iyilik" temalı konu aynı şekilde devam edecek ve bu sefer bunun üzerine Tema Vakfını da eklemek istiyorum.

Çekilişi 31 Temmuz akşamı saat 8'de sonlandıracağım. Bolca zamanımız var kısaca.

Gelelim katılım şartlarına:
  • En az 100 mesaj
  • Bu mesaj yayımlandıktan sonra üye olanlar sayılmayacak
  • Onlarca kez mesaj atıp 'katılıyorum" da yazsanız sadece 1 kez yazmış olanları sayacağım.

Gelelim en önemli kurala.

Yukarıdaki şartları yerine getirseniz bile sizden beklentim Tema Vakfı'na en az 10 TL bağış yapmış olmanız. Linke tıklayarak bağış sayfasına geçiş yaptıktan sonra size gelen mailin ekran görüntüsünü mesajınıza ekledikten sonra sadece ve sadece şunlardan birini yazmanız yeterli: Katıldım, katılıyorum, Noktalama işareti olsa da olur olmasa da. Siz bilirsiniz.

Ara Not: Gördüğüm kadarıyla Tema Vakfı'na karşı özel bir hissiyatınız olmasından dolayı @Tim'in tavsiyesi üzerine, herhangi bir yerden alıp ekmiş olduğunuz bir fidanın kendisini ve faturasını yan yana koyarak ve katılım mesajınızı ekleyerek de çekilişe katılabilirsiniz.

Bu en önemli şartı yerine getirmeyeni çekilişe katmayacağımın altını bir kez daha çiziyorum.

Eğer ki sahtecilik yapmaya kalkarsanız, Photoshop, Paint, veyahut farklı bir görüntü işleme programı kullanır, isim değiştirmeye kalkarsanız ben sizi yakalamayı bilirim :) O yüzden iyi niyetimi suistimal edip de çakallık yapmaya kalkmayın.

Herkese bol şans!
Ozzy.
Katılıyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı