SonOyuncu veri sızıntısı

Leviodas

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Zamanında forumda Craft Rise'da veri sızıntısı olduğunu paylaşmıştım. SonOyuncu ile ilgili birkaç veri sızıntısı şüphem vardı fakat çok umursamamıştım. Ama bugün fark ettim ki SonOyuncu'da da uzun bir zaman önce veri sızıntısı olmuş. Çok uzatmadan anlatayım:

3-4 yıl önce düzenli olarak her gün SonOyuncu oynuyordum. Sonrasında yavaş yavaş bıraktım, 2-3 ayda bir girip etrafta dolaşıp çıkıyordum. Bugün girdim ve baktığımda param harcanmış, itemlarımın hepsi gitmişti. Oyun içi loglara baktım, oyun içi loglarda bir sorun yoktu. Site loglarına baktığımda hesabıma başka birilerinin girdiğini gördüm.

Ardından hala aktif olarak SonOyuncu oynayan arkadaşlarımla konuştum ve onların arkadaşlarında yaklaşık 500-600 kişinin oyun içi isim, şifre gibi bilgileri olduğunu öğrendim. Arkadaşımın söylediğine göre bu 500-600 kişi sadece buzdağının görünen kısmıymış.

Zamanında bir başka konuda tanımadığım birisinin oyun içinde adımı soyadımı söylediğini yazmıştım. Şimdi bakınca o olay da anlam kazandı. Aşağıya giriş yapılan zamanları bırakıyorum. Kırmızı kutuya aldıklarım benim girmediğim zamanlar.

SonOyuncu ve Craft Rise oynayan arkadaşlara tekrar şifrelerini değiştirmelerini öneririm. Aynı şekilde Google şifrelerini de yenilemelerini tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_41.png
    Screenshot_41.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 347
Bu server ne işe yarıyor? Ne gibi modları var? Nasıl oynuyorlar? İyi ki girmiyorum türk serverlarına.

Bu server ne işe yarıyor? Ne gibi modları var? Nasıl oynuyorlar? İyi ki girmiyorum Türk serverlarına.

Hub sunucusu içinde birçok çeşit oyun var Skywars, Bedwars, Squid Game, Among Us tarzında fakat en çok ilgi çeken olayı Titanyum Survival uzun zamandır açık olan bir oyun modu normal Survival'ın modlanmış titanyum madeni ve birçok eşya eklenmiş hali.

Hub sunucusu içinde birçok çeşit oyun var Skywars, Bedwars, Squid Game, Among Us tarzında fakat en çok ilgi çeken olayı Titanyum Survival uzun zamandır açık olan bir oyun modu normal Survival'ın modlanmış titanyum madeni ve birçok eşya eklenmiş hali.
Ve o titanyum survival da arkadaşlarınla özel bi yerde mi oynuyorsun? yoksa herkes aynı yerde mi oynuyor sunucuda ki? Özel ada gibi mi yoksa herkese açık alan gibi mi? Mesela java ve bedrock da var mı server, 2 minecraft sürümünde de var mı?

Ve o titanyum Survival da arkadaşlarınla özel bir yerde mi oynuyorsun? Yoksa herkes aynı yerde mi oynuyor sunucuda ki? Özel ada gibi mi yoksa herkese açık alan gibi mi? Mesela Java ve Bedrock da var mı server, 2 Minecraft sürümünde de var mı?

Sunucu Java'da. Şöyle anlatayım spawn noktasında kaptan denilen bir NPC var oradan çeşitli dünyalar var velena, astra, sancak vb tam sayısını hatırlamıyorum ama yaklaşık 7-8 dünya var. Bu dünyalarda diğer oyuncularla karşılaşma ihtimaliniz var fakat o kadar yüksek değil. Ama diğer oyuncuların yerleşim yerlerini bulabilirsiniz fakat oyuncu claim atarsa orasının kirasını ödemedikce orayı ele geçiremezsiniz hiçbir şey yapamazsınız fakat oyuncular aktifse oyuncuları kesebilirsiniz. Aslında oyunu ayakta tutan insanlar pvpciler düello sistemiyle düello atıyorlar ve açık alan PvP dediğimiz olayla savaşıyorlar ve genelde bu kişiler deli gibi titanyum oynuyor kısacası pvpciler oyunun ayakta kalmasını sağlıyor.

Sunucu Java'da. Şöyle anlatayım spawn noktasında kaptan denilen bir NPC var oradan çeşitli dünyalar var velena, astra, sancak vb tam sayısını hatırlamıyorum ama yaklaşık 7-8 dünya var. Bu dünyalarda diğer oyuncularla karşılaşma ihtimaliniz var fakat o kadar yüksek değil. Ama diğer oyuncuların yerleşim yerlerini bulabilirsiniz fakat oyuncu claim atarsa orasının kirasını ödemedikce orayı ele geçiremezsiniz hiçbir şey yapamazsınız fakat oyuncular aktifse oyuncuları kesebilirsiniz. Aslında oyunu ayakta tutan insanlar pvpciler düello sistemiyle düello atıyorlar ve açık alan PvP dediğimiz olayla savaşıyorlar ve genelde bu kişiler deli gibi titanyum oynuyor kısacası pvpciler oyunun ayakta kalmasını sağlıyor.
Bu sunucu java ise çok giremem sanırım. Ben bedrock'ta oynuyorum. Bedrock'ta sağlam türk serveri yok mu? Bunun gibi PVP modlarına sarmadım ama titanyum survival hoşuma gitti.

Bu sunucu Java ise çok giremem sanırım. Ben Bedrock'ta oynuyorum. Bedrock'ta sağlam Türk serveri yok mu? Bunun gibi PvP modlarına sarmadım ama titanyum Survival hoşuma gitti.

Bilmiyorum Bedrock konusunda çok bilgili değilim ama illaki vardır sanırım ve düşününce Bedrock modlamaya daha açık diye biliyorum.

Bu sunucu Java ise çok giremem sanırım. Ben Bedrock'ta oynuyorum. Bedrock'ta sağlam Türk serveri yok mu? Bunun gibi PvP modlarına sarmadım ama titanyum Survival hoşuma gitti.

Hocam biraz baktım şimdi play.craftersmc.net:19132 ve play.saloonnetwork.com:19132 bu iki sunucu ilgimi çekti isterseniz bir göz atın. Bu arada hocam kendiniz bakmak isterseniz buradaki sunuculara bakabilirsiniz Minecraft Bedrock servers in Turkey

Hocam biraz baktım şimdi play.craftersmc.net:19132 ve play.saloonnetwork.com:19132 bu iki sunucu ilgimi çekti isterseniz bir göz atın. Bu arada hocam kendiniz bakmak isterseniz buradaki sunuculara bakabilirsiniz Minecraft Bedrock servers in Turkey
Teşekkür ederim. Şimdi benim bedrock sürümü 1.21 diye biliyorum. Bu sunucuların hepsine bu sürümle girebilir miyim?

Sanırım sürüm yazıyormuş. İkinci attığınıza giremiyorum ama ilk attığınıza girebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı