SonOyuncu veri sızıntısı

Bu sunucu java ise çok giremem sanırım. Ben bedrock'ta oynuyorum. Bedrock'ta sağlam türk serveri yok mu? Bunun gibi PVP modlarına sarmadım ama titanyum survival hoşuma gitti.
Hocam SonOyuncu orijinal minecraft sunucusu değil yani sizde orijinal java/bedrock olsa bile oynayamazsınız çünkü bu sunucu mc sunucusu değil. İnternet üzerinden (vpn açık bir şekilde. Vpn kapalıysa doğrulama sistemi hata veriyor.) SonOyuncu indir şeklinde aratırsanız kendi websitelerinden indirebilirsiniz. Sunucuyu birer uygulama olarak düşünebilirsiniz. Sunucular 1.8 pvp sistemi üzerine kurulu haberiniz olsun.

Teşekkür ederim. Şimdi benim Bedrock sürümü 1.21 diye biliyorum. Bu sunucuların hepsine bu sürümle girebilir miyim?

Sanırım sürüm yazıyormuş. İkinci attığınıza giremiyorum ama ilk attığınıza girebilirim.

Craftersmcnin sürümü 1.21, saloon un sürümü 1.20. 81.

Hocam SonOyuncu orijinal minecraft sunucusu değil yani sizde orijinal java/bedrock olsa bile oynayamazsınız çünkü bu sunucu mc sunucusu değil. İnternet üzerinden (vpn açık bir şekilde. Vpn kapalıysa doğrulama sistemi hata veriyor.) SonOyuncu indir şeklinde aratırsanız kendi websitelerinden indirebilirsiniz. Sunucuyu birer uygulama olarak düşünebilirsiniz. Sunucular 1.8 pvp sistemi üzerine kurulu haberiniz olsun.
Anladım. O zaman son oyuncuya hiç giremem. Sadece sunucu ip olarak yazabileceğim sunuculara girebilirim herhalde hocam. Yanlış anlamadıysam. O zaman türk serverlerin çoğunda aplikasyon vardı oradan açıyordun. Ben konsoldan oynuyorum konsolda aplikasyon indiremiyorum.

Anladım. O zaman son oyuncuya hiç giremem. Sadece sunucu IP olarak yazabileceğim sunuculara girebilirim herhalde hocam. Yanlış anlamadıysam. O zaman Türk serverlerin çoğunda aplikasyon vardı oradan açıyordun. Ben konsoldan oynuyorum konsolda aplikasyon indiremiyorum.

Hocam Bedrock sunucularında application olmuyor fakat Java'da bazı sunucularda application bulunuyor Türkiye'de sadece Craft Rise ve SonOyuncu'da var diye biliyorum.

Anladım. O zaman son oyuncuya hiç giremem. Sadece sunucu ip olarak yazabileceğim sunuculara girebilirim herhalde hocam. Yanlış anlamadıysam. O zaman türk serverlerin çoğunda aplikasyon vardı oradan açıyordun. Ben konsoldan oynuyorum konsolda aplikasyon indiremiyorum.
Hocam yakın zamanda Craft rise bedrock çıkacak falan diyorlardı ama doğru mu emin değilim. Hem doğru olsa bile yine aplikasyon mu yapacakları yoksa ip ile girilen bir sunucu mu olacak belli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı