Sonradan oluşan ölü piksel

Enes_Kayikji

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
MSI 27" G274QPF E2 2560x1440 (WQHD)
3 gün önce MSI monitör aldım. Hiçbir ölü piksel yoktu ancak şimdi baktığımda ekranın üstünde bir adet ölü piksel gördüm. Benim için çok sıkıntı değil ama garantiye yollasam bir şey yaparlar mı? Veya tamir ettirilebilir mi? Eğer garantiye yollasam bir şey yapmayacaklarsa sıkıntı yok çok rahatsız etmiyor zaten. Ancak bu ölü piksel sadece siyah ekranda var. Beyaz, kırmızı veya yeşilde ölü piksel gözükmüyor. Gözüküyor da olabilir tam emin değilim.

Son düzenleme:
Garanti 1 taneyi kabul etmeyebilir. Farklı yerde sayısı var onun en az 5 galiba ya da yan yana 3 gibi bir şey. Arayıp garantiye sormanız gerek.

Tamamdır arayıp sorayım. Yani dediğim gibi bayağı üstte olduğu için aman aman bir sıkıntı görmüyorum ancak garanti bir şey yapabiliyorsa bundan yararlanmak isterim. Peki diyelim garantiye gönderdim ve bundan birkaç ay sonra başka bir sıkıntı oldu. Tekrardan garantiye yollayabilir miyim?

İnternetten mi aldınız? Daha 3 gün olduysa keyfi iade edebilirsiniz. Yani sorundan bahsetmeyin paketleyin geri gönderin. Burada dikkat etmeniz gereken olay, ürünün yeniden satılabilirliğininin bozulmamış olması gerekmektedir.

Tamamdır arayıp sorayım. Yani dediğim gibi bayağı üstte olduğu için aman aman bir sıkıntı görmüyorum ancak garanti bir şey yapabiliyorsa bundan yararlanmak isterim. Peki diyelim garantiye gönderdim ve bundan birkaç ay sonra başka bir sıkıntı oldu. Tekrardan garantiye yollayabilir miyim?

Gönderirsin aynı hata 3 ya da farklı hata 5 değişim sebebi ama tam sayılar aklımda değil.

İnternetten mi aldınız? Daha 3 gün olduysa keyfi iade edebilirsiniz. Yani sorundan bahsetmeyin paketleyin geri gönderin. Burada dikkat etmeniz gereken olay, ürünün yeniden satılabilirliğininin bozulmamış olması gerekmektedir.

Evet internetten aldım ancak bu ölü piksel beni çok rahatsız etmedi. O yüzden iade edip tekrar almakla uğraşmayacağım. Sonuçta yeni aldığımda daha fazla ölü piksel de çıkabilir. O yüzden şu anlık kullanacağım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Evet internetten aldım ancak bu ölü piksel beni çok rahatsız etmedi. O yüzden iade edip tekrar almakla uğraşmayacağım. Sonuçta yeni aldığımda daha fazla ölü piksel de çıkabilir. O yüzden şu anlık kullanacağım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Devamında garanti bittiğinde ilerleyebilir uğraşsan kafan rahat olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı