Sonradan SSD takabilir miyim?

Misstaken

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Umarım sağlığınız yerindedir. Bir konu hakkında danışmak istiyorum. Laptopumun camının kırılmasından dolayı yeni bir masaüstü PC alacağım. Laptopun içindeki SSD çalışıyor. Ben yeni alacağım PC geldikten sonra mecvut SSD'yi ilave edebilir miyim? Veya daha sonra 1TB HDD almayı da düşünüyorum. Sonradan ekleme oluyor mu?
(Asıl sormak istediğimi soramadım 😊 o SSD'nin içinde Windows 10 kuruluydu yeni PC'ye taksam 2 tane Windows mu olur nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler)

Arkadaşlar merhaba. Umarım sağlığınız yerindedir. Bir konu hakkında danışmak istiyorum. Laptopumun camının kırılmasından dolayı yeni bir masaüstü PC alacağım. Laptopun içindeki SSD çalışıyor. Ben yeni alacağım PC geldikten sonra mecvut SSD'yi ilave edebilir miyim? Veya daha sonra 1TB HDD almayı da düşünüyorum. Sonradan ekleme oluyor mu?
(Asıl sormak istediğimi soramadım 😊 o SSD'nin içinde Windows 10 kuruluydu yeni PC'ye taksam 2 tane Windows mu olur nasıl halledebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler)
ilk laptop dakini tak sonra diğerini takarsan d c vey c e sürücülerin olur

Masaüstü PC içine Windows kurma. Zaten çoğunda Windows kurulu gelmez. Sadece SSD diskini yeni bilgisayarına tak. Böylece tek Windows olur 😀

Bilgisayarınızı formatlamadan önce Windows'lu bir Flash Bellek hazırlayın bu işlemi gerçekleştirdikten sonra SSD ve HDD'yi masaüstü bilgisayarınıza takın hazırladığınız format Flash belleği ile SSD'ye sistemi kurun hiçbir sorun olmaz.

Bilgisayarınızı formatlamadan önce Windows'lu bir Flash Bellek hazırlayın bu işlemi gerçekleştirdikten sonra SSD ve HDD'yi masaüstü bilgisayarınıza takın hazırladığınız format Flash belleği ile SSD'ye sistemi kurun hiçbir sorun olmaz.

Yukarıda belirttiğim gibi alacağım sitede Windows kurulu gelecek SSD'nin içinde.

Donanım değişikliği vb. varsa yeniden sistem kurmanızı tavsiye ederim.

Dostum yazdığın için öncelikle teşekkür ederim. Ancak ilk açtığım konu kısmını tam okumadın galiba. Yeni bir sistem alacağım ancak önceki sistemimde kullandığım SSD'nin içinde de Windows var yeni alacağım sistemde de Windows yüklü gelecek. Ben eski sistemdeki SSD'yi nasıl takabilirim takarsam sorun olur mu bunu soruyorum 😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı