Laptopa kendim sonradan SSD takabilir miyim?

Sata SSD ise çalışır Ama
SATA ise 5'te bir hızında.
SATA II ise yarı performansında.
SATA III ise normal hızında çalışır.

Tahminimce elinizdeki model SATA II. Fark olur mu kesinlikle olur. Ama tam verim alamazsınız.
üzerindeki 320 gb sata 2 hdd anakart veya bios tanıma sorunu yaşamam diyorsunuz yani.
notebook eski olduğu için emin olamamıştım .teşekkürler

üzerindeki 320 gb sata 2 hdd anakart veya bios tanıma sorunu yaşamam diyorsunuz yani.
notebook eski olduğu için emin olamamıştım .teşekkürler
Yok hayır öyle bir problem olmaz.

Merhaba. Bugün Lenovo V155 81V5001PTX laptop sipariş verdim. Laptopta 1 TB HDD bulunuyor ve SSD yuvası var ve ben SSD'de takmak istiyorum. İleriki zamanlarda bir SSD alsam kendim takabilir miyim yoksa bir bayiye veya servise mi taktırmam gerekiyor? Kendim taksam garantisi gider mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba

Lenovo V155 AMD Ryzen R5 3500U 12 GB 1TB 15.6" FHD FreeDOS bilgisayar 81V5001PTX
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ar-81v5001ptx-p-HBV00000RHEHR?magaza=Nethouse

bu ürünü mü aldınız? Merak ettiğim, bu üründe DVD-ROM var mı? İnternetteki ürün görsellerine güvenemiyorum maalesef. Ve elimde Samsung Evo SSD var. HDD’yi Caddy ile takıp, SSD’yi HDD yerine takmayı düşünüyorum.

Merhaba. Bugün Lenovo V155 81V5001PTx laptop sipariş verdim. Laptopta 1 TB HDD bulunuyor ve SSD yuvası var ve ben SSD'de takmak istiyorum. İleriki zamanlarda bir SSD alsam kendim takabilir miyim yoksa bir bayiye veya servise mi taktırmam gerekiyor? Kendim taksam garantisi gider mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer biliyorsan kendin takabilirsin ama garantisi bitince takmanı öneririm çünkü kendin açıp takınca garanti devre dışı kalır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı